Університет Лазарського - бізнес освіта преміум класу!

    Дата публікації: 24 січня 2019 р.

    «Мамо, я стартапер!» – фраза, яка мобілізує весь словниковий запас і змушує серце хвилюватися. Втім, чи варто переконувати маминих стартаперів у протилежному?

    Інший варіант реакції придивитися пильніше до шпальт видань і безперешкодно знайти там заголовки по типу:

    • «16-річний винахідник отримав 250 000$ інвестицій від гіганта ринку»
    • «Юний українець винайшов нову технологію переробки сміття»
    • «Команда школярів відтепер розвиватиме проект у США»

    Позитивних історій чимало, і вони більше мотивують і вражають, ніж лякають. Варто лише серйозно сприймати і ймовірність такого варіанту, і наміри дитини.

    Тут може бути 2 типи рішень:

    1. вступати до того університету, де розвиваються і всіляко посилюються підприємницькі ідеї, існує стартап-хаб чи навіть програма фінансування студентських проектів, і де можна вивчати ключову дисципліну, що викликає інтерес,
    2. вступати до університету, де дають ґрунтовну бізнесу-освіту.

    Місце, де зростають майбутні Уоррени Баффети та Річарди Бренсони, – університет ім. Р. Лазарського, що у Варшаві.

    Заклад є одним з найпрестижніших приватних ВНЗ Польщі і Варшави та відомий особливою програмою навчання, яка націлена виключно на практичні знання у сфері бізнесу та права.

    У рейтингу журналу «Brief», який оцінює готовність випускників до виходу на ринок праці, першість належить факультету економіки ВНЗ. При університеті Лазарського діє Бюро Практик та Кар’єри, яке надає підтримку студентам у професійному зростанні, спілкуванні з роботодавцями, тож гарантовано 76 % з них знаходять роботу за своєю спеціальністю вже під час навчання.

    Університет ім. Р. Лазарського пропонує навчальні програми для бізнесменів, економістів, фінансистів, юристів, працівників адміністрації, політиків та дипломатів. Після закінчення курсу студент має змогу додати балів до свого професійного рівня завдяки престижним курсам MBA, що діють при університеті. 

    Має й ексклюзивну мовну пропозицію. Це єдиний приватний вищий навчальний заклад у Польщі, який наділений правом організовувати та проводити державний екзамен з польської мови як іноземної на рівні B1-B2.

    Географія співпраці університету вражає - це 90 ВНЗ у різних країнах світу, і всі вони відкриті для студентів закладу.

    Є навіть можливість паралельно отримати додатково диплом Бостонського університету або Ковентрі Університету , якщо проходити навчання англійською мовою за одним напрямком.

    Бажаємо вам вдумливих і ефективних перемовин з маминими стартаперами, і хай ваші освітні рішення надихають оточення сміливістю і мудрістю!:)

    Пишіть нам, а також лишайте свої заявки на сайті. Наші менеджери оперативно сконтактують з вами:)

    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ