Відгуки

Відгуки (23)

  • Елена Бень, г.Херсон

    06.12.2018

    Здравствуйте ! Хотела бы выразить благодарность Вашей компании за посещение ВУЗов в Польше. Благодаря этой поездке у нас на короткое время была возможность окунуться в атмосферу жизни польских студентов, посетить лекционные аудитории, восхититься новейшими лабораториями, увидеть условия проживания в общежитиях и даже пообедать в разных студенческих столовых. Поездка безусловно была очень интересна и информативна, благодаря познавательным презентациям в ВУЗах. Спасибо Оксане Житняковской, которая помогала и подсказывала по разным вопросам во время подготовки к поездке. С уважением Елена и Елизавета !

  • Освіта без кордонів Елена Бень, г.Херсон

    07.12.2018

    Дякуємо, пані Олено, за відгук!

  • Наталія Пташнюк

    01.12.2018

    Здравствуйте! Хотелось бы от имени нашей семьи поблагодарить организаторов и кураторов ознакомительной поездки по вузам. Отдельное спасибо Лилии и Марине! Поездка удалась: много информации, много впечатлений. Нашли ответы на многие вопросы. Все проходило очень организованно, пунктуально. Надеемся на дальнейшее сотрудничество! С уважением, Наталья и Дмитрий.

  • Освіта без кордонів Наталія Пташнюк

    06.12.2018

    Дякуємо, пані Наталю, за відгук!

  • Диляра Сейтаблаева

    30.11.2018

    Здравствуйте Лилия! Большое спасибо за знакомство с Вами и ознакомительную поездку в Польшу вместе с ВАШЕЙ командой и фотоальбом.Прекрасная организация, бесподобные впечатления,самые положительные эмоции и бесценный опыт.Вы и Ваша команда(Марина,Виолетта) такие классные ребята! До новых встреч Вами! С уважением к Вам участники ознакомительной поездки из Крыма, Диляра и Гульнара.СПАСИБО!!!!!

  • Освіта без кордонів Диляра Сейтаблаева

    30.11.2018

    Дякуємо Вам за участь! Бажаємо Вам успіхів у виборі майбутньої професії та сподіваємось, що отримана впродовж поїздки інформація стане у нагоді. До нових зустрічей!

  • Yana

    18.11.2018
    Лодзький Університет

    Привет всем! Учусь в Лодзинськом Университете, специальность филология. За весь период моего обучения, ни разу не пожалела что выбрала обучение именно в Лодзинском Университете! Именно сдесь я получила отличную базу образования от высококвалифицированных преподавателей. Все очень нравиться, все супер! Рекомендую!

  • Освіта без кордонів Yana

    21.11.2018

    Дякуємо за відгук та позитивні рекомендації!

  • Алина Цветок

    17.09.2018
    Лодзька Політехніка

    Хочу выразить проекту ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦ огромную благодарность, а конкретнее Криворожскому отделению, за возможность получить хорошое образование, поступила на магистратуру в Лодзинскую Политехнику, было очень страшно, но девочки сотрудницы помогли справиться со страхом и всеми предстоящими трудностями, буду учиться второй год и до сих пор держу с ними связь, вдруг что. Очень довольна обучением в Польше, немного сложно, но если действительно приложить усилия то все возможно, оно стоит того, чтобы получить достойное образование и возможность развиваться заграницей. Спасибо Вам!!!

  • Освіта без кордонів Алина Цветок

    18.09.2018

    Як гарно та прямо ти написала, Алінко! 👩‍🎓📚📝 Щиро дякуємо тобі за відгук 🍀🦋

  • Александра Мартынюк, пгт. Клесов, Ровенская область

    15.09.2016
    Краківська Академія ім. А. Ф. Моджевського

    Очень довольна Проектом "Образование без границ", все операции проводились быстро, не было проблем с поступлением и оформлением документов, вся информация поступала вовремя и в понятной для меня форме, очень помогли курсы польского языка в Ровно для адаптации в обществе и дальнейшем обучении. Большое спасибо координаторам, которые помогали и помогают в решении проблем, которые время от времени возникают. Их преодоление без помощи образованных в этом деле людей лично для меня было бы тяжелым. Приятно то, что "Образование без границ" заботится о своих клиентах не только при поступлении в ВHЗ, но и в дальнейшей их жизни.

  • Освіта без кордонів Александра Мартынюк, пгт. Клесов, Ровенская область

    06.10.2015

    Дякуємо, Олександро, за відгук. Бажаємо успіхів у навчанні!

  • Дарья Анисимова, г. Новая Каховка

    09.07.2016
    Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля

    Все, кто хочет учиться в Польше и кому нужна помощь в этом, рекомендую Проект «Образование без границ». Я благодарна команде проекта и своему координатору - Денису Мирошникову, за хорошую работу и помощь в поступлении и адаптации в городе. Я довольна выбором города Люблин из-за его студенческой жизни. Также довольна выбором университета и специальности - Физиотерапия. Не было проблем с подготовкой документов, также координаторы проекта подобрали отличное общежитие, не далеко от университета, супермаркета и центра города. Я очень рада, что сделала правильный выбор.

  • Освіта без кордонів Дарья Анисимова, г. Новая Каховка

    09.07.2016

    Дякуємо, Даріє, за відгук!

  • Олексій Калина, м. Вінниця

    25.06.2016
    Університет Інформатики та Мистецтв м. Лодзь

    Дякую Проекту "Освіта без кордонів", за представлені можливості. Маю хороші враження від Польщі і від самої системи освіти. Це прекрасна можливість використати свій потенціал і досягнути поставлених цілей у житті.

  • Ксенія Вовнянко

    05.02.2016
    Краківська Академія ім. А. Ф. Моджевського

    У мене була не дуже оригінальна мрія: хотілося стати телеведучою. Для цього я їздила на спеціальні курси в Київ, ходила на уроки співу. Але одного разу до нас в школу прийшли представники Проекту «Освіта без кордонів» і розповіли про навчання в Польщі. З того часу, моє життя кардинально змінилось... Зараз я вивчаю медичну косметологію в Академії Анджея Моджевскего. І поки дуже сумую за рідними! Уже навіть купила квитки додому на 21 грудня, але повертатися до Кракова доведеться вже 5 січня, тому що на моєму факультеті екзамени починаються раніше. Та й не хочу пропускати багато лекцій, вони дуже цікаві! Навчання — це те, що мені безмежно подобається! Вивчаємо генетику, біологію, гістологію, анатомію, косметологію, хімію. Маємо практичні заняття. Але на першому курсі вільного часу катастрофічно не вистачає.

  • Валерія Пархоменко

    13.10.2015
    Академія Фінансів та Бізнесу Вістула

    Ніби долею у моєму житті був призначений Проект "Освіта без кордонів". Наше знайомство відбулось у звичайній школі, до якої завітали пані Вікторія і її творчий колектив, декани кількох польських ВНЗ зі своєю пропозицією для студентів. І це спрацювало! З'явився навіть більше ніж інтерес, з'явилась мрія, адже кожна людина бажає отримати гідну освіту і Польща - перспективний внесок у майбутнє будь-якої дитини. Вдячна, що мої батьки мене підтримали, подарували таку можливість. Вже через півроку я поїхала до мовної школи у прекрасний Краків, де пробула малих два тижні, але того вистачило аби закохатися в історичну перлину Польщі, познайомитись з новими товаришами і чудовими людьми, які залишились у моєму житті. Мовні курси в Польщі дуже допомогли мені у подальшому вивченні польської мови. Не було б такого досвіду для мене, якби не мій координатор в Польщі і його колеги. Дуже дякую за небайдужість і терпіння у візових питаннях та різнопланових проблемах всьому колективу Проекту.

  • Освіта без кордонів Валерія Пархоменко

    07.12.2015

    Дякуємо за довіру, Валеріє! Бажаємо успіхів у реалізації мрій!

  • Вадим Шкрум, с. Калинівка, Запорізької обл.

    05.03.2015
    Міжнародний Університет Транспорту і Логістики у Вроцлаві

    Я б хотів висловити подяку Проекту «Освіта без кордонів» за те, що ця організація була в силі і надала нам допомогу при вступі до MWSLiT. На мою думку, все відбувалося за добре спланованим планом і всі задачі були виконано на 100 %. Звичайно без проблем тут ніяк було обійтися, але завдяки Проекту «Освіті без кордонів» і нашому координатору все стало на свої місця так, як ми про це і мріяли. Якщо ви хочете почути мою думку про координатора Андрія, то зі своїм обов'язком він дуже навіть добре впорався. Завдяки йому нам було дуже легко адаптуватися в новому місці проживання.

  • Михайло Яремчук, м. Червоноград, Львівської обл.

    15.02.2015
    Міжнародний Університет Транспорту і Логістики у Вроцлаві

    Хочу Вам висловити свою вдячність за допомогу при вступі, за те, що порадили і підказали. Мені дуже подобається викладацький склад в університеті та й сам університет. Гуртожиток прекрасний і житлові умови хороші. Робота нашого координатора (Андрія Каптура) була на висоті. Він завжди допомагає нам при потребі. Мені тут дуже навіть подобається, маю багато друзів і багато позитивних вражень. Найщиріші вітання.

  • Діана Данилюк, м. Старожинець, Чернівецької обл.

    01.10.2014
    Краківська Академія ім. А. Ф. Моджевського

    Хотіла б сказати, що спілкувалася із студентами, які поступали від інших компаній, то їм не надавали і половини тих послуг, які отримала я... приємно, що все так добре склалося, інших просто полишили тут самих з собою, а з нами завжди хтось є, та й проінформовані ми краще:))) це просто такі мої спостереження... поки що я не чула про щось краще, ніж ваш Проект «Освіта без кордонів». ДЯКУЮ!!!

  • Влад Безуглий, м. Полтава

    03.09.2014
    Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля

    Вища Школа Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля, м. Люблін - 2013 рік. Привіт, робота нашого координатора (Мірошникова Дениса) була на висоті. Він нам все показав, розповів і допоміг зробити все, що обіцяв. Я радий що наш координатор саме він. Робота компанії теж була відмінною, зробили все як і обіцяли. Тому я повністю задоволений послугами і сервісом.

  • Освіта без кордонів Влад Безуглий, м. Полтава

    03.09.2014

    Дякуємо за відгук!

  • Світлана Кочанова, м. Павлоград, Дніпропетровська обл.

    15.07.2014
    Університет Марії Кюрі-Склодовської в Любліні

    Я дуже вдячна Проекту «Освіта без кордонів» та батькам за можливість отримувати освіту за кордоном. Завдяки злагодженій роботі команди співробітників Проекту я швидко та легко оформила всі необхідні документи, пройшла співбесіду та тестування. Також вони підібрали житло (особлива подяка за гуртожиток - я дуже задоволена умовами проживання в UMCS). Система навчання тут дуже відрізняється від української – багато практики, цікаво. Зрозуміло, що на І курсі є свої труднощі - адаптація, мова і т.д., але якщо є власне бажання та наполегливість, то всі питання вирішуються. Власне мені до вподоби система занять з фізичного виховання, на заняття ходжу із задоволенням. Місто Люблін теж сподобалось - акуратно, затишно, все поряд. Дякую за співпрацю та підтримку!!!

  • Освіта без кордонів Світлана Кочанова, м. Павлоград, Дніпропетровська обл.

    16.07.2014

    Дякуємо, Світлано, за теплі слова. Дуже раді, що у Вас все вдається. Бажаємо успіхів у майбутньому!

  • Павло Добрусь, м.Червоноград, Львівської обл.

    12.03.2014
    Міжнародний Університет Транспорту і Логістики у Вроцлаві

    Хотів би висловити свою вдячність Проекту «Освіта без кордонів» за допомогу при вступі до польського ВУЗу. Я повністю задоволений участю у даному Проекті. Мені дуже сподобалося, що куратор Андрій Каптур професійно та відповідально відносяться до своїх завдань, допомагає у вирішенні проблем. І я не помітив у роботі Проекту будь-яких недоліків. Дякую!

  • Людмила Дубініна, м. Феодосія, АР Крим

    15.12.2013
    Краківська Академія ім. А. Ф. Моджевського

    Якщо ви зараз знаходитесь в пошуках подібної організації, то можу впевнено сказати, що Проект ОБК найкращий варіант, найдостойніший, а головне перевірений. Вибравши Проект ОБК, турбуватися вам не має про що. Чудова команда, яка швидко вирішує всі ваші питання, надає хороші послуги за приємною ціною. Чуйні і знаючі у своїй справі толк люди. Мені подобається, а головне влаштовує абсолютно все, починаючи від вибору навчального закладу, житла, комфортабельного приїзду до Польщі до допомоги організації та кураторів по всіх хвилюючих питаннях. Висловлюю величезну подяку, всім працівникам Проекту ОБК та своїм кураторам. Я ні секунди не пошкодувала про те, що вибрала саме Проект ОБК :)

  • Освіта без кордонів Людмила Дубініна, м. Феодосія, АР Крим

    07.12.2018

    Дякуємо за позитивні рекомендації!

  • Анастасія Матласевич, м. Остріг, Рівненської обл.

    05.11.2013
    Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля

    Наше перше знайомство із Польщею справило приємне враження. Будь-яка держава, в першу чергу, це її мешканці, а поляки виявилися особливо гостинними та привітними людьми. Люблін нам сподобався тим, що дуже нагадує місто Львів – часточку нашої Батьківщини. Умови у гуртожитку TBV створені для студентів і є досить комфортні та дають можливість для нормальної організації побуту, навчання та відпочинку. Також хорошою підтримкою для нас, студентів з України, була зустріч з викладачами WSSP, які виявляють толерантне ставлення та намагаються зацікавити нас процесом навчання у вузі. Сподіваємося з їх підтримкою як найближче познайомитися з культурою та традиціями Польщі і оволодіти на високому рівні польською мовою.

  • Євген Дмитренко, м. Полтава

    25.07.2013
    Міжнародний Університет Транспорту і Логістики у Вроцлаві

    Я б хотів подякувати ОБК за допомогу при вступі до MWSLiT. Все було добре сплановано і виконано на 100%. Хоча й виникли на початку деякі проблеми, але за допомогою «Освіти без кордонів» та нашого координатора все стало так, як ми бажали. Щодо координатора Андрія, то я вважаю, що він виконав свої обов'язки. З його допомогою нам було легко адаптуватися на новому місці проживання.

  • Аліна Головко, м. Гадяч, Полтавська обл.

    02.07.2013
    Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля

    В мене та моїх друзів все просто чудово. Особливо вдячні, що маємо таку можливість навчатися за кордоном! Перебування в Польщі принесло лише позитивні емоції. Адже ми спілкуємось з людьми із іншої країни, пізнаємо їх, розвиваємось і розширюємо світогляд. Проживаємо в чудових умовах гуртожитку, де нас оточують привітні люди. Наш координатор (Денис) в усьому нам допомагає. Університет - чудовий, а викладачі - професійні. Місто Люблін дуже гарне, особливо стара його частина. Дякую за все Проекту «Освіта без кордонів»!

  • Любов Цьомко, Івано-Франківська обл.

    15.02.2013
    Університет Банківської Справи в Гданську

    Можу з упевненістю сказати, що кожен випускник задумувався, де йому буде краще вчитись, бо освіта зараз займає досить вагоме місце у досягненні своєї мрії... Колись навіть і не думала, що вчитимусь за кордоном, проте провчившись два роки в українському виші, не побачила нічого окрім "плюсів" вітчизняної освіти... Саме тоді і задумалась про Польщу. І на цьому етапі почалось найскладніше - як знайти програму, яка б дійсно допомогла вирішити всі проблеми, пов'язані зі вступом. Проект "Освіта без кордонів" - це дійсно програма, яка мені допомогла!!! Не тільки тим, що швидко відреагувала на пропозицію співпраці, а й тим що докладно пояснили всі питання, які мене на той момент цікавили (а їх було досить багато). Вивчення польської мови також набагато полегшилось завдяки програмі, допомога при скаданні документів на візу, від'їзд до Польщі, поселення і багато іншого... Щиро дякую всій команді проекту за те, що допомогли мені наблизитись до моєї мрії...

  • Вікторія Хондока, м. Кузнецовськ, Рівненської обл.

    02.04.2011
    Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля

    Хочу Вам висловити свою вдячність за допомогу при вступі, за те, що порадили і підказали, коли щось було не так. Зі своєї сторони хочу сказати, що я дуже задоволена навчанням у WSSP. Мені подобається професорський склад, мені подобається сам навчальний заклад, предмети, які вивчаємо. Гуртожиток теж дуже і навіть дуже хороший) Оточення хороших і привітних людей, зробило наше життя тут набагато цікавішим. Дуже дякую!

  • Інна Денисенко, м. Шишаки, Полтавської обл.

    19.05.2010
    Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля

    Хотіла подякувати Вашій програмі. За 4 роки навчання я вже отримала бакалавра, вивчила багато мов. А зараз збираюсь їхати в іншу країну по обміну. Найщиріші вітання.

Залишити відгук