Косметологія - вибір з потенціалом на роки!

    Дата публікації: 23 січня 2019 р.

    💡Проведіть звичайний тест. Знайдіть салон краси чи косметолога у своєму місті та спробуйте записатися на прийом. З високою вірогідністю вас зможуть прийняти не раніше наступного тижня.😮👌

    Бажання бути красивим уже сміливо можна відносити до базових потреб людини. А бути красивим – це мати здорове доглянуте обличчя.

    Сяюча шкіра – не лише виграшна комбінація генів, а й правильний догляд, що автоматично робить косметологію професією з потенціалом на десятки років.

    Освоїти косметологію можна у багатьох польських ВНЗ, серед яких:

    Навчальні програми охоплюють напрямки косметології – медичну та естетичну. «Архітектори краси» освоюють сучасні методики профілактичної та декоративної косметології, всі види апаратного лікування та догляду за шкірою.

    Окремо вивчаються способи боротьби з захворюваннями шкіри та навіть подолання наслідків впливу забрудненого повітря та води, що є дуже актуальним для жителів великих міст.

    Навчання триває не менше трьох років, що й не дивно, адже ця професія знаходиться на рівні медичних наук.

    Студенти одразу поринають у практичну роботу без втрати часу на виключне штудіювання теорії. Семінари та практикуми проходять у спеціально облаштованих сучасних медичних лабораторіях та кабінетах. Це 100% реального життя майбутнього косметолога.

    В університетах Польщі щороку активніше розвивають програму партнерства Erasmus+, тому студенти легко виїздять на семестрове навчання до ВНЗ Європейського союзу та інших країн світу.

    Вступники, що виявили бажання пов'язати своє життя ж науками про здоров'я, отримують у Польщі ще один додатковий бонус – англомовне середовище, а отже й можливість підтягнути свою англійську. А це вже ключ до найсвіжішою літератури про останні медичні розробки та досліджень.

    Подобається спеціальність і Ви у високому старті готові розпочати шлях до мети? 

    Пишіть нам, а також лишайте свої заявки на сайті. 

    Наші менеджери оперативно зв'яжуться з Вами і дадуть відповіді на всі питання   


    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ