Університет Адама Міцкевича - гарантія грунтовної освіти!

    Дата публікації: 14 грудня 2018 р.

    Якщо тести з професійної орієнтації вашого випускника вперто видають відповідь «гуманітарій» та «дослідник», сміливо відкривайте вступні пропозиції від Університету ім. Адама Міцкевича у Познані

    Цей державний ВНЗ є визнаним лідером у підготовці фахівців гуманітарних, соціальних, суспільних та природничих наук. На вибір абітурієнтам запропоновано понад 220 спеціальностей із зазначених напрямів.

    Щороку він входить до міжнародних рейтингів найкращих навчальних закладів. За версією Times займає третю сходинку серед польських університетів у переліку Higher Education World University Rankings 2019.

    Університет ім. Адама Міцкевича – це класичним державним ВНЗ з багатолітньою історією, що є гарантією отримання ґрунтовної освіти. Вона стане непохитною платформою для реалізації випускника у професійній сфері.

    Разом з тим, класичний не означає застарілий. В університеті присутні актуальні навчальні напрями, які готують спеціалістів з попитом у всьому світі. Мова йде, для прикладу, про вивчення китайської мови, нейробіології та біоінформатики, туризму та рекреації, міжнародних відносин та психології тощо.

    Університет ім. Адама Міцкевича у Познані є учасником програми мобільності Erasmus+ та MOST . Це дозволяє студентам закладу частину року навчатись в університетах-партнерах з інших країн Європи, Азії, Африки, Австралії, Північної та Південної Америки.

    Інфраструктура ВНЗ складає близько 40 будівель загальною площею 330 тис. м². Це й навчальні аудиторії, лабораторії, бібліотеки, й спортивні об’єкти та гуртожитки і навіть власний ботанічний сад.

    До речі, у 2019 році державний університет ім. Адама Міцкевича у Познані святкуватиме 100-річний ювілей. Поважна дата. А додайте, що неофіційно він розпочинає свою історію ще раніше: ВНЗ є правонаступником першого університету Познані, заснованого у 1611 році.


    Вже обрали і плануєте вступну кампанію? Пишіть нам. Кваліфікований супровід чекає на вас за замовчуванням:)

    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ