Запрошуємо батьків та майбутніх абітурієнтів на вебінар 3 квітня, у п'ятницю. Початок: 13:00

  • Реєстрація завершена!
  • Термін проведення: 03.04.2020 - 03.04.2020
Дата публікації: 31 березня 2020 р.

Запрошуємо батьків та майбутніх абітурієнтів на вебінар 3 квітня, у п'ятницю. Початок: 13:00

Розкажемо про вступну кампанію у Польщі в умовах пандемії, і про те, як польські університети адаптуються до нових умов діяльності, варіанти перебігу вступної кампанії, можливі рішення для українських вступників і поточний статус реєстрації у навчальних закладах.

У прямому ефірі до нас приєднається Мєчислав Пакош із міжнародного департаменту рекрутації Лодзького державного університету. На прикладі Лодзі зрозумієте, як почуває себе зараз система освіти, приватні та державні навчальні заклади.

Ефір проведе Вікторія Смолінська (Viktoria Smolinska), керівниця Проект "Освіта без кордонів", яка перебуває на зв'язку із десятками університетів, і може розповісти детально про вступну кампанію – 2020.

Вебінар повністю безкоштовний і відбудеться на сторінці проекту у Facebook. Щоб долучитися, вам треба просто зайти на сторінку і знайти прямий ефір, що відобразиться у форматі відео зверху сторінки:)

У вас є запитання до Вікторії чи Мєчислава? Ви підписали угоду і не розумієте, що відбувається? Ви плануєте вступати у польський університет і хочете швидко зорієнтуватися у ситуації? Приєднуйтесь, буде лаконічно та вичерпно про головне!

Якщо ви знаєте, кому буде корисним цей вебінар, надішліть цю інформацію чи відмічайте у коментарях.

Бажаємо добра та душевного спокою. Все буде добре!


Власне сам ефір: