Повний супровід при отриманні студентської візи

Студентська віза - обов'язковий документ, про отримання якого абітурієнтові слід потурбуватися в першу чергу.

Для учнів чи студентів, які мають намір навчатися в польських технікумах / вузах в період більше 90 днів, призначена довгострокова студентська віза (національна віза типу "D").
Максимальний термін дії національної візи типу "D" складає один рік та дає право пересуватися по території зони Шенген протягом трьох місяців у кожному шестимісячному періоді – аналогічно з дозволами на перебування.

Подача документів до візового центру здійснюється заявником особисто, але для успішного отримання студентської візи потрібно ретельно підготувати список документів з дотриманням усіх вимог, це значно прискорить та полегшить весь процес.

  • Формування повного пакету документів для отримання візи;

  • Оформлення страхового поліса;

  • Отримання офіційного підтвердження від навчального закладу про зарахування Вас студентом;

  • Консультаційний супровід впродовж процесу отримання візи.

Польська студентська віза дозволяє не лише здобути якісну європейську освіту, але й спробувати себе у професії ще під час навчання, отримавши перше робоче місце.

Так, всі студенти денної форми навчання (стаціонару), мають змогу легально працевлаштуватися у вільний від навчання час без додаткових дозволів.

Залишити відгук