11-13 квітня чекаємо всіх потенційних абітурієнтів у Києві!

    Дата публікації: 2 квітня 2013 р.

    Проект «Освіта без кордонів» призначає всім потенційним абітурієнтам зустріч на освітній виставці в місті Києві!

    11-13 квітня 2013 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва „Український дім” відбудеться  Міжнародна спеціалізована виставка „Освіта та кар’єра – 2013” та чергова міжнародна виставка закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном". Виставка традиційно проходить у «серці» Києва в Українському домі (вул. Хрещатик, 2).

    Організатори виставок Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України.

    Виставка проходить за підтримки Посольства Франції в Україні, Посольства Канади в Україні, Торгового відділу Посольства Австрії в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.

    Під час виставки ви матимите змогу поспілкуватись з менеджерами Проекту "Освіта без кордонів", отримати детальну консультацію щодо вибору ВНЗ та спеціальності, щодо процесу вступу, щодо особливостей пропозиції по кожному із ВНЗ. Крім того, на виставці будуть присутні представники наших ВНЗ-партнерів із Бидгоща, Варшави, Щецина, Кракова, Любліна тощо.