Мовна школа-2023 у ВАНКУВЕРІ 😊🔝

  • Реєстрація завершена!
  • Термін проведення: 01.07.2023 - 26.08.2023
Дата публікації: 7 березня 2023 р.
4 тижні 
з 01 по 29 липня
28 уроків на тиждень 
курсу англійської мови
13-18 років 
 вік учасників
Ванкувер
Канада
3 тижні 
з 05 по 26 серпня


Уже цього літа ми відправляємося у Канаду і запрошуємо найцілеспрямованіших з нами! Мовна школа з англійської мови триватиме 28 або 21 насичених і яскравих днів у живописному та енергійному ВАНКУВЕРІ ✨

Це місце, де мріють навчатися тисячі найпрогресивніших дітей у всьому світі! Перед вами можливість приміряти ритм життя у місті на власні уподобання та з користю провести літні канікули, а головне – суттєво удосконалити англійську мову. Сотні хмарочосів, що дістають самих зірок,  причали та авеню, історичні та суперділові центри, норовливі чорні білки і ваші найсмачніші канадські пончики! На горизонті щось абсолютно фантастичне, що вартує зусиль та сміливості. Але давайте по порядку!

Курс англійської мови на базі VGC INTERNATIONAL COLLEGE

Кожен день мовної школи складатиметься із навчання, курсу англійської мови та культурно-розважальної програми. Курс англійської мови містить із 28 уроків щотижня.  Всього – 112 або 84 уроків.

Заняття відбуватимуться на базі VGC INTERNATIONAL COLLEGE. 

Літній табір VGC є одним із найзахопливіших англійських таборів Ванкувера, який пропонує студентам з усього світу унікальну канадську навчальну пригоду на все життя!

Підлітковий табір призначений для студентів, які бажають розвинути навички англійської мови, необхідні для повсякденного життя підлітків, а також підготувати їх до навчання в канадській середній школі або коледжі чи університеті Північної Америки.

Ця програма, яка підходить для студентів усіх рівнів, викладатиметься висококваліфікованими викладачами в спеціальному канадському кампусі, а також включає семінари для вдосконалення навичок спілкування, спілкування та лідерства. Уроки в класі доповнюються щоденними можливостями практикувати свої нові навички поза аудиторією за допомогою практичних завдань або соціальних ситуацій у реальному житті.

Рівні VGC зіставляються з CEFR та їх рівнями Кембриджа. Студенти, які мають еквівалентні рівні PET або KET, проводитимуть другу половину дня, зміцнюючи основи своїх навичок, працюючи над вільним мовленням, словниковим запасом і виправленням помилок, щоб покращити свої комунікативні здібності. Студенти, які мають еквівалент FCE або CAE, матимуть можливість дізнатися про міжкультурну комунікацію, зосереджуючись на розвитку своїх лідерських навичок у нашій програмі Global Leadership.

Вартість мовної школи: 

  • 4 тижні - 3600$ + переліт
  • 3 тижні - 2900$ + переліт

Вартість включає проживання в канадських сім‘ях з триразовим повнорцінним харчуванням упродовж всього часу перебування, супровід координаторів групи та консультаційну підтримку під час оформлення візи. 

Реєстрація:

  • до 28 березня, якщо потрібно виготовити візу
  • до  1 червня при наявній діючій візі в Канаду

Вартість оформлення візи - 150$. Допомагаємо у процесі оформлення, підготовки документів та при подачі.

Вартість квитків у обидві сторони сумарно біля 1000$.

Група буде проживати в канадських сім‘ях (розміщення по 1 особі в кімнаті). 


Контактний телефон для додаткової інформації з приводу бронювання участі

Тел: +38 098 477 6004

Подати заявку