Черговий успіх Академії Леона Козмінського

    Дата публікації: 5 грудня 2012 р.
    h2>Стрімкий ривок Академії Леона Козмінського у рейтингу найкращих європейських бізнес-шкіл, проведеному виданням "Financial Times"

    Академії Леона Козмінського посідає одне з передових місць в Європі! У Польщі варто вивчати бізнес тому, що польські вищі навчальні заклади займають провідні місця у світі. Про це свідчать результати рейтингу, оприлюдненого виданням “Financial Times”. Академії Леона Козмінського посідає в ньому високе 37 місце, в той час як Варшавська Школа Економіки лише — 76.

    До складу 80-ти престижних бізнес-шкіл “FT” в даний час входить лише два варшавських виші. Їхні випускники працевлаштовуються без проблем, а рівень їх заробітної платні відповідає європейському рівню. За даними “FT” випускники магістерських програм з менеджменту кращих європейських університетів в середньому заробляють більше 50-ти тис. доларів на рік, в той час як випускники даної програми в Академії Леона Козмінського — 51 тис. доларів на рік.

    У 2012 році Академія Леона Козмінського отримала високу оцінку: програма Executive MBA опинилася на 21 позиції, напрямок менеджмент на 26, а фінанси - на 19 позиції в Європі.
    Присутність польських університетів у міжнародних рейтингах приваблює іноземців, які бажають навчатися в нашій країні - говорить професор Вітольд Т. Білецький, ректор АЛК. - В Академії Леона Козмінського навчається близько тисячі іноземнців з 56-ти країн, що становить майже 30% від загальної кількості студентів денної форми навчання.

    Джерелом успіху є англомовна програма, високо оцінена з огляду на якість, не лише Польською Акредитаційною Комісією, але й міжнародними акредитаційними комітетами EQUIS і AACSB.

    Міністр науки та вищої освіти Польщі, пані Барбара Кудрицька, стурбована малим відсотком іноземних студентів у Польщі (1,5). Для того, щоб змінити дану ситуацію, пані Барбара Кудрицька ініціювала акцію промування польських вищих навчальних закладів за кордоном під назвою „Ready, Study, Go! Poland”. Високі позиції в міжнародних рейтингах польських бізнес-шкіл, які користуються успіхом серед іноземців, гарно вписуються в цю діяльність.


    (Джерело: http://www.kozminski.edu.pl/)