Набір учасників на стажування “Новітні тренди в туризмі та готельному бізнесі”

    Дата публікації: 4 лютого 2013 р.

    Фундація Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Польща у співпраці з Університетом Економіки (WSG), Бидгощ, оголошують набір учасників стажування “Новітні тренди в туризмі та готельному бізнесі”.

    Окрім навчальної програми, учасники відвідають TheWorldsLeadingTravelTradeShowBerlin – найбільшу виставку туристичної індустрії Європи - www.itb-berlin.de 

    Цільова група проекту: Учасники ринку туристичних та готельних послуг України, студенти та викладачі факультетів туризму та готельного менеджменту Вищих Навчальних Закладів України, (30 осіб). 

    Тривалість стажування: 6 днів (04-10 березня 2013 року), м. Бидгощ, Польща, м. Берлін, Німеччина 

    Тематика стажувань:

    • Організація роботи та управління готелем. Лектор -  Micha? Walczak, експерт з управління в готельному бізнесі, Президент правління Hotel City ****
    • Місце готелів та закладів рекреації в культурно-історичних обєктах. Система класифікації туристичних закладів. Лектор - Marek Grabiszewski – екс-працівник обласного управління туризму, фахівець в сфері закладів туристичного комплексу, базованих в культурно-історичних обєктах, експерт в сфері системи класифікації туристичних закладів.
    • Організація виїздного та бізнес-туризму. Лектор - Andrzej Grz?bowski – експерт, президент турагенції ”Flugo” Bydgoszcz, віце-президент Куявсько-Поморського відділу Польської Палати Туризму
    • Шляхи та можливості  професійного розвитку в сфері туризму. Лектор - Artur Kasprowicz – Член Правління KAPOT (Куявсько-Поморської Туристичної Спілки). 

    Програма стажування передбачає 16 годин лекційних занять. 

    Сертифікат – диплом про проходження закордонного стажування. 

    Робочі мови: польська (з перекладом), українська та російська. 

    Вартість: 1600,00 грн та 280,00 Євро. 

    Включає в себе: проїзд, проживання, доступ до Internet в місцях навчання та проживання, дворазове харчування (сніданки та обіди), навчальна програма, роздатковий матеріал, сертифікат, культурна програма, інтеграційна та підсумкова вечірки, візова підтримка (без врахування візового збору). 

    Для участі в проекті необхідно надіслати заповнену реєстраційну анкету на адресу: cons.ceasc@gmail.com з приміткою “itb” до 12лютого 2013 року включно. 

    Анкету та детальний опис програми стажуання можна отримати, надіславши запит на отримання на адресу cons.ceasc@gmail.com з приміткою запит анкети itb.