Новини із Морської Академії!

    Дата публікації: 26 березня 2013 р.

    12 березня навчальне вітрильне судно ”Дар Молоді” під командуванням капітана Крістофера Koциби вирушило у піврічне плавання до берегів бельгійського міста Антверпен. Призначенням вітрильника є практичне навчання курсантів Морської Академії в Гдині та їх підготовка до далекого плавання в морі. Білий фрегат в ході поїздки відвідає такі міста як Порту, Дублін і Гамбург. А також візьме участь в одному з етапів престижної регати під назвою The Tall Ship's Race. До Гдині судно повернеться аж наприкінці серпня.

    Також вітрильник, на підставі угоди, укладеної між Морською Академією та містом Гдиня, виступить “послом” свого міста за кордоном. Президент міста Войчєх Щурек та ректор Морської Академії — проф., док. Пьотр Єнджейовіч підписали угоду про співпрацю, яка має на меті спільне промування - вищого навчального закладу, міста та судноплавства.

    У результаті підписання угоди, на щоглі фрегату замайорів прапор міста. Додатковим елементом співпраці є спільна організація фотовиставки на борту судна під назвою “Gdynia – a vibrant maritime city”. Це підбірка з 30 найкращих фотографій, які зображують пейзажі Гдині. Всі бажаючі матимуть змогу побачити виставку у всіх портах, де буде швартуватися вітрильник.

    Нагадуємо, що Морська Академія в Гдині вже другий рік поспіль є партнером Проекту "Освіта без кордонів", завдяку чому наші клієнти  мають можливість вивчитись морській справі на найкращому світовому рівні!  А відтак і отримати не лише теоретичні знання, але й практичні навики, що є особливо важливим для роботодавців сьогодні!