Навчайся у Ягеллонці українською мовою!

    Дата публікації: 10 квітня 2020 р.

    🔊 Крутезна новина для наших абітурієнтів!

    Якщо раніше ви цікавились питанням освіти у Польщі, то знаєте, Ягеллонка (UJ) - це університет, де мріють навчатись тисячі абітурієнтів з усього світу.

    Помітка в резюме про отриманий фах саме у цьому університеті відкриває двері найкрутіших міжнародних офісів і серця найсуворіших роботодавців.

    🤓ЦІКАВО?... Авжеж цікаво!

    👉Проект ОБК представляє унікальну пропозицію від польсько-українських студій при UJ для українців: перший рік навчайся українською мовою, решта - польською. Адже у програмі першого року навчання як на бакалавраті, так і на магістратурі, є вивчення польської мови з "нуля". Наступний рік навчання, написання дипломної роботи і все решта вже польською.

    👉До речі, за новими правилами вступу до Ягеллонського Університету у 2020 році ЗНО не береться до уваги, тепер головне кваліфікаційно-мотиваційна співбесіда з кандидатом!

    👉Бакалаврська та магістерська програми польсько-українських студій, які опановують студенти, дозволяють у майбутньому працювати:

    1) у дипломатичних представництвах,
    2) у польських компаніях, які уже діють на українському ринку, а також в українських компанях, які планують розвиток на польському ринку,
    3) у державних та недержавних публічних інституціях,
    4) у польських та українських засобах масової інформації, які спеціалізуються на міжнародній тематиці.

    👉Кількість іноземців, що можуть навчатися на спеціальностях кафедри, є обмеженою (від 15 до 20 осіб). Тому чим раніше ви звернетеся до проекту ОБК із заявкою та розпочнете разом з нами процедуру вступу, тим це реальніша і посильніша задача!

    👉І ще одна чудова новина, так би мовити вишенька на торті🍒 Вартість навчання для українців становить лише 4000 злотих на рік.


    P.S. 😃💬Завжди, з нетерпінням, чекаємо на ваші заявки!

    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ