Презентація нашого Проекту в Дніпрі!

    Дата публікації: 7 листопада 2013 р.

    5 листопада 2013 року в Будинку вчителя міста Дніпропетровськ відбулася нарада керівників учбових закладів міста. Керувала цим засіданням Директор департаменту освіти та молоді Дніпропетровської міської Ради САФРОНОВА ЛАРИСА БОРИСІВНА.

    Серед усіх питань, які були винесені на порядок денний, окреме місце займала презентація Проекту "Освіта без кордонів", яку блискуче та дуже пізнавально провели наші освітні консультанти Остапенко Тетяна Миколаївна (Запоріжжя) та Варшавська Марина Григорівна (Дніпропетровськ).

    Близько 200 керівників учбових закладів уважно слухали про реальні перспективи та можливості сучасної молоді щодо здобуття вищої освіти у Польщі. Про процедуру вступу та вимоги ВНЗ, про мову навчання, про термін навчання, про обмінні та стипендіальні програми для студентів.

    По завершенню презентації ми отримали запрошення про співпрацю із двома школами міста Дніпропетровськ, керівники яких вже зараз добре розуміють перспективи та можливості для нашої молоді, які відкриваються при навчанні за кордоном, тим більше в одній із країн ЄС - Польщі.

    Через кілька днів подібна презентація була представлена учням, однієї із найкращих шкіл Дніпропетровська та області. Вона викликала чималий інтерес до діяльності Проекту: багато практичних запитань ставили нашим координаторам учні школи вже і після презентації іще довго не хотіли відпускати, взнаючи все нові і нові деталі про навчання в Польщі.