EUROLIDER 2013 РОЗПОЧАВСЯ!

    Дата публікації: 5 липня 2013 р.

    Як і очікувалося, 1 липня 2013 року розпочала свою діяльність ЛІТНЯ МОВНА ШКОЛА EUROLIDER 2013 в місті Бидгощ на базі Університету ЕКОНОМІКИ (WSG)!

    На відкритті цього проекту був присутній ректор Університету Економіки (м. Бидгощ) Kazimierz Marciniak, президент Центральноєвропейської Академії Навчань та Сертифікації Микола Смолінський та інші офіційні особи. Усім було вручено сувеніри із символікою WSG.

    Учасники мовної школи перед початком навчання пройшли тестування і за його результатами було сформовано кілька груп, залежно від рівня володіння мовою. Більшість почали вивчати польську мову ще в Україні, і результати проведеного тестування декого відверто потішили.

    Слід зауважити, що програма мовної школи досить насичена, одак її слухачі встигають вчити мову в досить цікавій і оригінальній формі, а також і оглядати місто Бидгощ на водному трамваї та пішки, кататись на байдарках та їздити на екскурсії в інші міста, відвідувати музичні імпрези, музеї та відразу ж практикуватись у мовному спілкуванні із носіями мови.

    Успіху вам!