УВАГА! Новітня система проведення профорієнтації

    Дата публікації: 11 березня 2015 р.

    Сьогодні в Україні практично немає сучасних методів профорієнтації, які дозволяли б швидко і об'єктивно оцінити можливості школяра, його інтереси та здібності. Усі існуючі профорієнтаційні тести базуються на радянських методиках і багато в чому підході. Якщо ж вести мову про вибір професії для сучасного випускника школи чи можливо студента бакалаврату (особливо при вступу до ВНЗ ЄС), то й варто орієнтуватися на тест, розроблений саме для цих ВНЗ!

    Раді представити вам профорієнтаційний тестовий пакет «Магеллан Університет», який був розроблений компанією GIUNTI OS спільно з університетом міста Падуя (регіон Венето, Італія). Він являє собою батарею, що складається з 5-ти профорієнтаційних тестів. Вік учасників тестування - від 15 до 21 року.

    Пакет «MAGELLANO Університет» є важливим інструментом для мотивованого вибору вищої освіти, оскільки забезпечує всебічний аналіз інтересів, відносини і мотивації до навчання та інші фактори. Батьки школярів, та й вони самі, отримують додаткові відомості про учня, які можуть допомогти з остаточним рішенням щодо майбутньої професії. Вчителі, психологи, профорієнтатори можуть керуватися результатами тесту для розробки плану додаткових курсів (підвищення певних компетенцій), як індивідуальних, так і стосовно до всього класу, школі.

    Використання тестового продукту "Магеллан Університет" значно спрощує процес проведення профорієнтаційного дослідження.

    Профконсультанти проекту ОБК проводять тестування і подальшу співбесіду, що дозволяє надати школярам та їх батькам високоякісні послуги, які допоможуть надалі у виборі професії та підготовки до вступу. Адже усі розуміють, що "совкова" система вибору професїї сьогодні вже явно не працює.

    УВАГА! Новітня система проведення профорієнтації

    Для того, щоб пройти тест слід залишити заявку на цьому сайті