Вища освіта у Канаді від проекту ОБК

    Дата публікації: 14 грудня 2017 р.

    З 11 січня 2018 року усі охочі будуть мати можливість разом проектом ОБК отримати вищу освіту в КАНАДІ!!!

    Сьогодні ми плануємо вас трошки познайомити з новою країною у нашій освітній пропозиції.

    Отже, КАНАДА ...

    Про країну

    Канада – одна з найбільших та багатокультурніших країн світу. У Канаді вміють з повагою ставитися до усіх, бо демократичність – одна з основних цінностей цього суспільства.

    В системі освіти Канади відображаються ці надбання: діти можуть навчатися французькою чи англійською мовами, заборонений будь-який тиск на учня, запроваджено найсучасніші технології.

    На освіту Канада витрачає величезний відсоток ВВП – 7,1%, а це на сьогодні більше ніж Японія та США!

    Серед найкомфортніших для життя країн Канада у першій десятці (рейтинг HSBC Expat Explorer). Тут спокійно, безпечно та соціально захищено.

    Дещо для українців

    Канада – третя країна за кількістю етнічних українців після України та Росії. Чисельність українців у ній постійно збільшується. Сьогодні Канада вже четверта за кількістю українських студентів після Польщі, Німеччини та Росії.

    Наразі, у 15-ти канадських університетах діють українські студентські клуби, роботу яких з 1953 року скеровує Союз українських студентів Канади (СУСК). Активно працюють й інші молодіжні організації, наприклад, Спілка Української Молоді в Канаді і Пласт – Організація Української Молоді.

    Перспективи в Канаді

    Навчання в коледжах та університетах є одним з найкращих і найкоротших шляхів для легального працевлаштування в Канаді або навіть для еміграції в цю країну. Усі випускники канадських навчальних закладів мають право отримати робочу візу на термін, який дорівнює терміну навчання. Для цього потрібно закінчити академічну програму в коледжі або університеті (від 1 року і більше).

    В Канаді постійно діють різноманітні програми для кваліфікованих мігрантів, по яких можна отримати запрошення на візу, а випускники із канадськими дипломами мають ще більше шансів отримати дозвіл на проживання в країні. Курс канадського долара нижче американського і навчання тут доступніше, ніж у більшості англомовних країн.

    Освіта в Канаді

    Канадці навчаються протягом усього життя. Для них це нормально та престижно.

    Вищу освіту можна отримати в коледжах та університетах. Коледжі дають практичні навики та знання, навчають спеціальностям, які реально потребує ринок праці. Університети дають більш академічну освіту та дозволяють отримати науковий ступінь.

    Отже, якщо у вас є плани робити кар’єру та працювати в реальному бізнесі то варто шукати коледж, якщо ви бачите себе в дослідженнях чи науці, тоді в університет.

    Початок навчання: вересень, жовтень, листопад, січень, лютий.

    Цікаво? ... Тоді чекайте нових статей про Канаду, умов вступу до НЗ та вартості навчання )))

    В наступній статті ми розкажемо про державний коледж, 87% випускників якого, гарантовано знайдуть роботу після закінчення навчання.