Виставка завершена!

    Дата публікації: 14 квітня 2013 р.

    Вчора в Українськомй домі (м.Київ, вул.Хрещатик,2) завершила свою роботу чергова міжнародна освітня вистака. Надзвичайно великий інтерес цього року викликала ця подія як і в учасників, одним із яких щорічно є Проект "Освіта без кордонів", так і у відвідувачів, кількість та зацікавленість яких значно зросла прівняно із минулими роками.

    На відкритті вистаки 11 квітня були присутні високопосадовці як з України, так і з Польщі, Чехії та ін. Як зазначив у вступному слові пан Кремінь Василь Григорович (український вчений та політичний діяч, президент АПН України (з 1997), академік НАН України), світ зараз глобалізується надзвичайно швидкими темпами і для того, щоб досягти успіху треба бачити як живуть і працюють інші народи, пізнавати їх підходи до життя та найкраще застосовувати потім у власному житті. Бо людина, яка закриє собі світ у межах однієї країни ніколи не зможе оцінити щось зі сторони, а отже, досягти справжнього успіху. Тому надзвичайно важливо проводити подібні вистаки для ознайомлення українців із пропозиціями по здобуттю вищої освіти як в Україні, так і за кордоном. 

    Найбільшим та найцікавішим на цій виставці був польський павільйон. Посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін дуже з цього тішився та відмітив, що на виставці представлено 29 польських ВНЗ, 15 з яких представлено однією із агенцій, тобто нашим Проектом. 

    Напружено працювали менеджери Проекту "Освіта без кордонів" із відвідувачами виставки: сотні індивідульних консультацій, десятки презентацій було проведено за цей час.