Візит до БРОВАРІВ

    Дата публікації: 15 листопада 2013 р.

    15 листопада в рамках міжнародної освітньої виставки та промо-туру по Україні відбувся візит керівника Проекту "Освіта без кордонів" та представника Міжнародної Вищої Школи Транспорту і Логістики (м. Вроцлав) до нашого представництва у БРОВАРАХ!

    Як і було заплановано, по завершенню роботи другого дня міжнародної освітньої виставки, що проходила в Українському домі (вул. Хрещатик, 2), представники Головного офісу та Київського Авторизованого офісу Проекту ОБК, а також співробітник відділу міжнародних зв'язків із MWSLiT (м.Вроцлав) завітали із презентацією до Броварського міського культурного центру "Прометей".

    За сприяння міського голови та управління освіти у чодовому, затишному залі зібрались представники учнівської молоді шкіл міста та району разом із батьками.

    З великим інтересом та зацікавленістю слухали присутні презентацію про історію створення та сьогоднішню діяльность Проекту "Освіта без кордонів", яку представили Вікторія Смолінська - керівник Проекту ОБК, Марина Дорошенко - освітній консультант і наш представник у Броварах.

    Але не абиякої зацікавленості викликав виступ Анастасії Цими - співробітника відділу з міжнародних зв'язків із MWSLiT (м.Вроцлав). Вона за допомогою цікавої презентації розповіла про історію виникнення та здобутки MWSLiT, про можливості, що з'являються у їхніх студентів, про всесвітньо відомих партнерів ВНЗ, які пропонують практики та стажування, а часто і робочі місця студентам MWSLiT.

    Обидві презентації були настільки чіткими та вичерпними, що у присутніх майже не лишилось запитань.

    По завершенню зустрічі із майбутніми абітурієнтами, делегація завітала до представництва Проекту ОБК у Броварах, яке знаходиться у приміщенні Центру Іноземних Мов SPEAK ENGLISH (м. Бровари, бул. Незалежності, 6 Б) http://speakenglish.com.ua/obucheniev-v-polsche/. Тут у дружній та невимушеній обстановці працівники Проекту ОБК підвели підсумки минулого року та поділились планами на майбутнє.

    Дякуємо Броварам за чудовий прийом!

    До зустрічі!