Дієтологія на часі

    Дата публікації: 10 грудня 2018 р.

    Друзі, ми розпочинаємо цикл мікроблогів про спеціальності, які є на піку своєї актуальності, приносять хороший дохід та є надзвичайно потрібними у нашому соціумі. Додатково ми подаватимемо рекомендації по вступу в один із наших партнерських університетів, де, як ми вважаємо, ця програма представлена найкраще.

    Отже, слідкуйте за нашими блогами, новинами та соціальними мережами, щоб бути в курсі про найперспективніші та найбільш затребувані професії.

    Let's begin  

    Дієтологія - напрям майбутнього!


    Помічали, що популярні Instagram-блогери, влогери і зірки часто пишуть про харчування, суперфуди, особливі та нові дієти, і ці рекомендації розлітаються мережею зі швидкістю світла, а з часом і стають новинами глянцевих видань?

    Дієтологія на часі! У топі бестселерів на Amazon – книги від зіркових дієтологів.

    Освоївши спеціальність, студенти матимуть широкий вибір для професійної реалізації. Це може бути:

    1. працевлаштування у медичних центрах,
    2. власна практика,
    3. участь у дослідницьких проектах,
    4. кар'єра блогера/влогера у соціальних мережах чи на Youtube.

    Професія підкориться кожному, хто забажає. Головне проаналізуйте, який ВНЗ закладе основу успіху – знання та практичність навчання.

    Ґрунтовне навчання пропонує Краківська Академія ім. А.Ф.Моджевського. Тут функціонує факультет лікарської справи та наук про здоров'я, де виокремлений напрям "Дієтологія".

    За версією рейтингового агентства Perspektywy, академія займає перше місце серед приватних ВНЗ в Малопольському воєводстві.

    До переваг закладу слід віднести високий рівень викладачів, що в режимі реального часу оновлюють навчальну програму з огляду на останні відкриття та досягнення в науках про здоров'я людини.

    Та й самі студенти зможуть тримати руку на пульсі усіх світових новинок у сфері дієтології, завдяки стажуванню та навчанню в інших ВНЗ Європи в рамках міжнародної програми Erasmus+, учасником якої є Краківська Академія. Кращим студентам надають внутрішні стипендіальні програми.

    Одним словом, безліч «плюсів». Зайдіть на сторінку академії на нашому сайті, щоб дізнатися ще більше. І лишайте заявку на сайті, якщо готові приборкати цей варіант з нашою допомогою.

    Повний перелік наших партнерських університетів, які пропонують вивчення дієтології Ви можете переглянути тут.

    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ