Вроцлав - навчайся із задоволенням!

    Дата публікації: 5 листопада 2018 р.

    Вроцлав - навчайся із задоволенням!

    Майбутні студенти не завжди з ентузіазмом сприймають найближчі 5-6 років навчання, уявляючи себе фактично замкненими у блідих стінах аудиторій.

    Та цей образ швидко розвіюється, коли потрапляєш на навчання до таких міст, як Вроцлав.

    Коли вранці проходиш повз ідеально збережені фасади XVI століття, вдень разом з друзями з захватом маневруєш з лекції на семінари, де кожен викладач оперує найсучаснішими знаннями, а ввечері маєш змогу насолодитися вибуховим концертом, і все це трапляється в одному місті – твій мозок акумулює такий заряд енергії, що наступного дня ти здатен зробити більше!

    Якщо шукати знань та натхнення, то однозначно слід завітати до Вроцлава. У місті – 28 навчальних закладів.

    Найбільш титуловані серед них – Вроцлавська політехніка та Вроцлавський університет, які складають конкуренцію навіть столичним ВНЗ.

    У Вроцлаві студенту вдається майже неможливе – зберегти баланс між навчанням та дозвіллям, адже неможливо залишатися байдужим до сотень подій, які щодня наповнюють культурну програму міста. Не дарма у 2016 році Вроцлав був визнаний «культурною столицею Європи».

    Це місто безапеляційно асоціюють з успіхом. Вроцлав продовжує розвиватися завдяки іноземним інвестиціям та присутності філій відомих міжнародних гігантів – Siemens, Capgemini, Cadbury, IKEA, Volvo, LG та інші.

    Це звичайно позитивно відображається на економіці міста, та все ж головним є те, що кожна з цих фірм готова прийняти на стажування студентів.

    Початком кар’єри у Вроцлаві також опікуються ВНЗ. Майже при кожному з них є Центри кар’єри. Тут студенти отримують безкоштовну професійну допомогу у пошуку роботи чи практики.

    Інфраструктура міста настільки розвинена, що мимоволі виникає питання щодо стратегічного статусу цього міста у Польщі. З міжнародного аеропорту ім. Коперника щодня здійснюються регулярні рейси до безлічі міст Європи, а залізничні шляхи розходяться усією Польщею.

    До речі, політ ✈з Києва до Вроцлава займе всього 2 години :)

    У вас є запитання? ⏩Пропонуємо безкоштовну консультацію.⏩

    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ