Літня школа польської мови та культури у м. Краків

Дата публікації: 7 квітня 2015 р.

Літня школа польської мови та культури у м. Краків.

Цільова група: Проект адресований, в першу чергу для осіб, які планують отримати вищу освіту в Польщі (ступінь бакалавра, магістра), а також для активної та цілеспрямованої молоді, яка хоче з користю провести літні канікули, пізнати культуру, традиції та звички близької по ментальності нам держави. Для людей, які хочуть завести нових друзів або просто гарно провести час. І все це буде проходити у найбільшому туристичному і культурному місті Польщі – Кракові.

Термін проведення: 21 день (29.06.2015 – 17.07.2015 року), м. Краків, Республіка Польща.

Вартість участі: 250 євро* + 2300 польських злотих.

* - вартість участі для клієнтів Проекту «Освіта без кордонів» становить (200 євро + 2300 злотих).

* - учасники мовної школи, які планують наступного року вступати у ВНЗ Польщі за допомогою Проекту "Освіта без кордонів" отримають знижку на будь-який пакет послуг у розмірі 20%.

Для участі у літній мовній школі Вам потрібно заповнити анкету:

У вартість проекту входить:

  • 90 годин вивчення польської мови  (розвиток усного мовлення, формування фонетичних навичок, граматика, знайомство із польською культурою, а також додаткові тренінги та інтелектуальні розвиваючі ігри).
  • Підручники та всі роздаткові матеріали, що використовуються під час навчання.
  • Початкове діагностичне тестування для виявлення рівня мови кожного студента та розподілу по групах.
  • Тест в середині курси ("midterm"). 
  • Кінцеве тестування студентів + сертифікат із оцінкою та рівнем володіння мови.
  • Всі викладачі - носії мови із відповідною професійною освітою. Більше того, всі викладачі, які працюють в «Makilen» закінчили магістратуру Ягелонського Університету за спеціальністю «Польська філологія». Кожен викладач має мінімум 15 років досвіду викладання польської мови для іноземців.
  • Семінари з культурознавства. Заняття спрямовані на вивчення польських звичаїв та традицій.
  • Проїзд комфортабельним автобусом за маршрутом Рівне-Львів-Краків-Львів-Рівне.
  • Проживання у студентському гуртожитку з блочною системою (по дві 2-особових кімнати в блоці). 
  • Картка мобільного оператора Польщі.
  • Медичне страхування.
  • Візова підтримка (без врахування візового та консульського збору).
  • Присутність куратора групи протягом всієї програми мовної школи.
  • Безлімітні проїзні по Кракову протягом всього курсу та білети на поїзд до Соляної Шахти у Вєлічках.

У вартість участі також входить надзвичайно насичена культурно-розвиткова програма, яка поділяється на три блоки:

Відвідування визначних місць Кракова:

  1. Соляна шахта у місті Велічка (Kopalnia Soli Wieliczce) - один із найвідоміших та найбільш відвідуваних туристичних об’єктів Польщі, внесений до списку об’єктів Світової спадщини ЮНЕСКО.
  2. Краківський підземний туристичний шлях (Krakowska PodziemnaTrasa Turystyczna) - туристичний маршрут підземеллями Головного Ринку, який веде вздовж середньовічних пам’яток – демонструючи у сучасний, інтерактивний спосіб – історію, побут та розвиток міста на перетині століть.
  3. Музей польської авіації (Muzeum Lotnictwa Polskiego) - музей демонструє експонати, пов’язані з розвитком авіації Польщі. Кількість виставлених літаків перевищує 200 екземплярів.
  4. Фабрика виробництва цукерок у Кракові (Manufaktura Cukierków, Kraków) – студенти можуть побачити як створюються цукерки традиційним способом без використання будь якої техніки, а також спробувати щось солоденьке :)
  5. Центр Скла та Кераміки (Centrum Szkła i Ceramiki) - місце, де відображено всю суть декоративно-ужиткового мистецтва Польщі.

Екскурсії:

  1. Курган Костюшка (Kopiec Kościuszki) - підйом на найвідоміший краківський пагорб, з якого відкривається чудова панорама міста. Відвідування польських історичних пам’яток та Малого музею воскових фігур.
  2. Ринок - Старе Місто – Вавель (Rynek – Stare Miasto – Wawel) - прогулянка Королівським трактом, знайомство з найважливішими туристичними об’єктами міста.
  3. Кажімєж (Kazimierz) - екскурсія старовинним єврейським районом Кракова – Кажімєжем. До речі, в цьому районі знімався оскароносний фільм режисера Стівена Спілберга - «Список Шиндлера».
  4. Колегіум Маюса Ягелонського Університету (Collegium Maius Uniwersytetu Jagiellońskiego) – екскурсія найстарішим колегіумом Польщі, який був першим корпусом Ягелонського Університету.

Розваги:

  1. Аквапарк (Park Wodny- у розпорядженні відвідувачів 3 басейни з різними атракціями, такими, як: водні масажні струмені, водні гірки, «басейн з хвилями» (розвага, що імітує справжні морські хвилі), дика річка, джакузі з соляною водою.
  2. Лазерний пейнтбол (Laserowy paintball) – сучасний різновид класичної гри в пейнтбол. Поєднання спорту та удосконаленої техніки. Учасники відчувають себе в ролі героїв комп’ютерної гри.

Всі екскурсії будуть проводитись тільки польською мовою, що дозволить Вам тренувати свої мовні навички на практиці.

У вартість участі не входить: візовий та консульський збори, виготовлення довіреності від батьків на опікуна, проїзд до м. Рівного, харчування (всі учасники отримають детальні інструкції, де, що і як можна придбати)

Контактна особа: Максим Коротчук - +380984776004, e-mail: polski.obk@gmail.com, skype: PROEKTOBK

Увага! Набір учасників закінчується 31.05.2015 року!