Прага увійшла в ТОП-10 найкращих міст світу!

    Дата публікації: 22 листопада 2021 р.

    Прага на 7 місці у списку найкращих міст світу!

    Чеська столиця увійшла до топ-37 найкращих міст світу за версією Time Out, обігнавши Лондон, Лос-Анджелес та Барселону.

    Команда глобальної медійної компанії Time Out опитала 27 тисяч респондентів, щоб скласти рейтинг міст, які під час пандемії змогли зробити життя городян максимально комфортним. Крім важливих громадських ініціатив, Time Out так само брала до уваги культурне та нічне життя міста, рівень кухні місцевих ресторанів, ну і, звичайно ж, враховувався рівень життя та загальний настрій мешканців. На думку авторів статті, висока оцінка столиці під час пандемії місцевими жителями — основний фактор, який підняв місто на верхівку рейтингу.

    Головний редактор журналу Time Out Керолайн Макгінн сказала, що у списку зазначені міста, які краще за інших змогли адаптуватися до неприємних умов, викликаних епідеміологічною ситуацією: «Здається, що пандемія може назавжди змінити спосіб життя городян. Однак результати показують, що почуття спільності в критичні часи сильніше, ніж будь-коли. Люди підтримують одне одного, а також місцеві підприємства та громадські ініціативи, багато хто з нас навчився навіть розважатися в містах, в яких ми опинилися замкнені», — додала Макгінн.

    Однією з основних переваг саме Праги було відзначено величезну кількість парків, майданчиків для прогулянок із собаками та занять спортом, галявин, де можна затишно сісти з пледом та влаштувати пікнік, а також скверів із фонтанами та маленькими ставками.

    Не варто забувати, що Прага - це просто дуже гарне місто, прогулянки яким відмінно рятують від раптової хандри в будь-який час року!
    Побувати в Празі варто хоча б раз в житті кожній людині, але найбільші щасливчики – ті, кому вдається сюди переїхати. І ви можете стати одним із них.

    Цікавить навчання в ПРАЗІ? Із задоволенням, надамо вам безкоштовну консультацію ⏬

    ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ