Вища школа суспільно-природнича ім. Вінцента Поля стала АКАДЕМІЄЮ

    Дата публікації: 9 листопада 2021 р.

    Раді повідомити, що один з наших перших ВНЗ-партнерів став АКАДЕМІЄЮ!!!

    Як повідомило Міністерство освіти і науки в понеділок у дописі в Twitter:  Вища школа суспільно-природнича ім. Вінцента Поля  в Любліні стала АКАДЕМІЄЮ.

    Рішення про підвищення статусу університету до рангу Академії прикладних наук ректору Вітольду Клачевському та президенту-засновнику Генріку Стефанеку 08.11.2021 року передав міністр освіти і науки Пшемислав Чарнек.

    Також в університеті було відкрито Медичний симуляційний центр, який створено в рамках проекту «Інноваційна освіта у сфері медсестринства – створення монопрофільного медичного симуляційного центру при Вищій школі суспільно-природничих наук ім. Вінцента Поляв Любліні».

    Метою створення центру є підвищення якості вищої освіти, зокрема у сфері медсестринства. Участь у заняттях, що проводяться з використанням методів медичного моделювання, дозволить студентам удосконалити свої компетенції, що сприятиме підвищенню безпеки пацієнта на практиці. Вартість проекту 2 586 318,72 злотих.

    Вища школа суспільно-природничих наук ім. Вінцента Поля (Wyższa Szkoła Społeczno-Przyrodnicza im. Wincentego Pola w Lublinie) працює в Любліні з 2000 року.