Trójmiasto посіло четверте місце в рейтингу експертів "Технічні міста майбутнього"

    Дата публікації: 3 грудня 2020 р.

    Відкритість для міграції та усвідомлення вартості доданої різноманітності та його величезного потенціалу для стимулювання економічного та соціального зростання - так оцінили експерти Trójmiasto* у рейтингу, підготовленому видавництвом fDi Intelligence X TNW - галузевим журналом британської щоденної газети The Financial Times

    *Trójmiasto — назва агломерації на півночі Польщі, над Гданською затокою. До її складу входять Гданськ, Сопот та Гдиня, населення понад 1 млн.

    Рейтинг "Технічні міста майбутнього" був підготовлений експертами галузевого журналу, що належить The Financial Times, британської газети елітного характеру та міжнародного розмаху. Видавництво fDi Intelligence X TNW зосереджується на визначенні європейських міст, які є найкращими умовами для розвитку, зокрема для стартапів та технологічних та інноваційних інвестицій.

    Рейтинг оцінював стратегію понад 50 органів місцевого самоврядування, міст та європейських агломерацій, включаючи Амстердам, Цюріх, Мілан, Гамбург та Манчестер. Експерти брали до уваги підприємництво, можливості глобального розвитку або підтримуючу екосистему, що сприяє розвитку інновацій.

    Trójmiasto було присвоєно 4 місце - відразу після найбільших європейських агломерацій, таких як Лондон, Барселона та Берлін!

    На думку експертів, що відрізняє Trójmiasto від інших агломерацій - це різноманітність людських ресурсів, відкритість до міграції та усвідомлення вартості доданої різноманітності та його величезного потенціалу для стимулювання економічного та соціального зростання