УВАГА! Довгоочікувана олімпіада по ЛОГІСТИЦІ!

    Дата публікації: 18 лютого 2014 р.

    Сьогодні 17 лютого розпочинається ІІІ Олімпіада з Логістики!

    Організатори: Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu we Wrocławiu  (MWSLiT) в партнерстві з Fundacją Central European Academy Studies and Certifications (Проект "Освіта без кордонів").

    Термін проведення:

    • I етап - 17.02.2014 - 25.04.2014; 
    • II етап - 01.05.2014 - 20.05.2014.

    Тема ОЛІМПІАДИ: Майбутнє за ЛОГІСТИКОЮ.

    Учасники: випускники шкіл, які планують зв'язати своє професійне майбутнє із цією галуззю економіки.

    Регламент

    • Перед кожним етапом Конкурсу учасник повинен зареєструватися на сайті (платформі), ознайомитися і схвалити правила участі. Кожен учасник Конкурсу отримує пороли і логін, які активуються відразу після входу на платформу Конкурсу. УВАГА: всі дані учасника вписуються буквами латинського алфавіту
    • Кожен учасник має право на одноразову реєстрацію на платформі Конкурсу. У разі підозри у багаторазової реєстрації на платформі Конкурсу, організатор залишає за собою право зняти учасника з Конкурсу.

    ПРОХОДЖЕННЯ КОНКУРСУ:

    Конкурс складається з двох етапів.

    a) I етап - складається з теста (15 питань). На II етап проходять учасники, які правильно дадуть відповідь хоча б на 50 % питань і зроблять це на протязі найбільш короткого часу. По закінченню тесту, учасник автоматично дізнається кількість балів і час, потрачанний на проходження тесту. На другий етап проходить 100 кращих учасників. Завершення етапу відбудеться 25 квітня 2014 Цього дня учасники вже не можуть реєструватися на платформі. Організатор залишає за собою право протягом 5 днів робочих поінформувати учасників про результати та подальші дії шляхом відправки електронного листа.

    b) II етап - віртуальний тест з 15 питань. По закінченню даного етапу Конкурсу, відбирається 5 кращих учасників, згідно кількості балів. Завершення етапу відбудеться 20 травня 2014. Завершення етапу відбудеться 20 травня 2014 Цього дня учасники не можуть реєструватися на платформі. Організатор залишає за собою право протягом 5 днів робочих поінформувати учасників про результати та подальші дії шляхом відправки електронного листа.

    Остаточне оголошення переможців та нагородження відбуватиметься у Вроцлаві на Церемонії Іновгураціі академічного року 2014/2015, яка відбудеться 1-7 жовтня 2014.

    НАГОРОДИ:

    MWSLiT:

    1. Головна нагорода (1 місце): безкоштовний рік навчання в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний річний курс польської мови (серпень - вересень). 
    2. Інші нагороди:
    • 2 місце: цифровий фотоапарат + семестр навчання безкоштовно в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний річний курс польської мови ( серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.
    • 3-4-5 місце: безкоштовний річний курс польської мови (серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.

    Проект "Освіта без кордонів":

    • Три кращих учасника Конкурсу, які вирішили розпочати навчання в MWSLiT та беруть участь у вступній компанії за допомогою Проекту "Освіта без кордонів" (Фундації Central European Academy Studies and Certifications), отримають 50 % знижку на послуги.
    • Всі учасники Конкурсу, які почнуть навчання в MWSLiT, отримають  5 % знижки на послуги Проекту "Освіта без кордонів"

    Кожен учасник отримує диплом, який підтверджує участь в Олімпіаді.

    Деталі та реєстрація: http://olimpiadalogisticheskaya.mwsl.eu/