УВАГА! Розпочинається олімпіада з будівництва!!!

    Дата публікації: 3 лютого 2014 р.

    Повідомляємо усіх наших клієнтів та партнерів, що з 3 лютого 2014 року розпочалася І Будівельна олімпіада!

     

    Організатори: Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu we Wrocławiu  (MWSLiT) в партнерстві з Fundacją Central European Academy Studies and Certifications (Проект "Освіта без кордонів").

    Термін проведення:

    • I етап - 03.02.2014 - 20.04.2014; 
    • II етап - 25.04.2014 - 20.05.2014.

    Тема ОЛІМПІАДИ: Побудуй з нами своє майбутнє.

    Регламент

    • Перед кожним етапом Конкурсу учасник повинен зареєструватися на сайті (платформі), ознайомитися і схвалити правила участі. Кожен учасник Конкурсу отримує пороли і логін, які активуються відразу після входу на платформу Конкурсу. УВАГА: всі дані учасника вписуються буквами латинського алфавіта
    • Кожен учасник має право на одноразову реєстрацію на платформі Конкурсу. У разі підозри у багаторазової реєстрації на платформі Конкурсу, організатор залишає за собою право зняти учасника з Конкурсу.

    ПРОХОДЖЕННЯ КОНКУРСУ:

    Конкурс складається з двох етапів.

    a) I етап - складається з теста (15 питань). На II етап проходять учасники, які правильно дадуть відповідь хоча б на 50 % питань і зроблять це на протязі найбільш короткого часу. По закінченню тесту, учасник автоматично дізнається кількість балів і час, потрачанний на проходження тесту. На другий етап проходить 100 кращих учасників. 

    b) II етап - віртуальний тест з 15 питань. По закінченню даного етапу Конкурсу, відбирається 5 кращих учасників, згідно кількості балів. Завершення етапу відбудеться 20 травня 2014.

    НАГОРОДИ:

    MWSLiT:

    1. Головна нагорода (1 місце): безкоштовний рік навчання в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний річний курс польської мови (серпень - вересень). 
    2. Інші нагороди:
    • 2 місце: цифровий фотоапарат + семестр навчання безкоштовно в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний річний курс польської мови ( серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.
    • 3-4-5 місце: безкоштовний річний курс польської мови (серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.

    Проект "Освіта без кордонів":

    • Три кращих учасника Конкурсу, які вирішили розпочати навчання в MWSLiT та беруть участь у вступній компанії за допомогою Проекту "Освіта без кордонів" (Фундації Central European Academy Studies and Certifications), отримають 50 % знижку на послуги.
    • Всі учасники Конкурсу, які почнуть навчання в MWSLiT, отримають  5 % знижки на послуги Проекту "Освіта без кордонів"

    Кожен учасник отримує диплом, який підтверджує участь в Олімпіаді.

    Деталі та реєстрація:http://stroitelnayaolimpiada.mwsl.eu/