Візит у ЗАПОРІЖЖЯ

    Дата публікації: 19 листопада 2013 р.

    18-19 листопада в рамках промо-туру по Україні представники Головного офісу Проекту "Освіта без кордонів" та ВНЗ-партнерів із Вроцлава та Любліна відвідали Запоріжжя.

    Цікавим, теплим, змістовним та надзвичайно насиченим виявився промо-візит до запоріжчан, який відбувся за підтримки обласного департаменту освіти та науки Запорізької ОДА. 

    Дуже привітно та щиро нас приймали вчителі, школярі, батьки майбутніх абітурієнтів із усієї області. За цей короткий час було проведено ряд презентацій та особистих зустрічей із випускниками шкіл та їх вчителями у двох школах міста. А ввечері відбулася цікава розширена презентація у SMARTCAFE ZIMA Project, де у невимушеній і доступній формі було проведено:

    • презентацію нашого Проекту ОБК одним із його провідних фахівців відділу консультацій та інформування клієнтів - Максимом Коротчуком;
    • презентацію Міжнародної Вищої Школи Транспорту та Логістики у Вроцлаві, яку відмінно провела працівник відділу із міжнародних зв'язків Анастасія Цима;
    • про свій ВНЗ із щирим захопленням розказав Денис Мірошников - студент Вищої Cуспільно-Природничої школа ім. Вінцента Поля в Любліні.

    По завершенню кожної із презентацій, будь-хто із присутніх мав можливість особисто поспілкуватись із гостями та отримати відповіді на питання, які їх хвилюють.

    Не забули запоріжчани і нашої зустрічі навесні. З того часу, накопичилось багато запитань до гостей із Університету Економіки (м.Бидгощ). Тому у SMARTCAFE ZIMA Project було влаштовано скайп-міст із Олександром Скалієм, який більше години розповідав про навчання у WSG та про можливості, які відкриваються перед їхніми студентами.

    Нагадуємо, що на усі питання, які виникатимуть у вас щодо навчання в Польщі та щодо діяльності нашого Проекту ОБК, вам дасть глибоку та розгорнуту відповідь керівник АО у Запоріжжі та області - Остапенко Тетяна.

    Дякуємо за душевний прийом!

    До зустрічі :)