Зустріч із абітурієнтами в ЗАПОРІЖЖІ!

    Дата публікації: 16 квітня 2013 р.

    Вчора 15 квітня чудово та надзвичайно привітно зустрічали Проект "Освіта без кордонів" у Запоріжжі!

    Як і було заздалегідь заплановано, після участі у міжнародній освітній виставці представники нашого Проекту та кількох ВНЗ-партнерів відправились у про-тур по Україні. Першим нас зустріло Запоріжжя.

    Делегація відвідала кілька шкіл, зустрілась із батьками та вчителями, провела ряд презентацій, розказала про свою діяльність представникам місцевих радіо, газет та телебачення.

    Спочатку гості завітали до школи-партнера Проекту "Освіта без кордонів", де працює лінгвоклуб із вивчення польської мови, провели цікаві презентації та поспілкувались із учнями та вчителями.

    Потім відвідали Малу Гуманітарну Академію, де мали можливість ознайомитись із діяльністю та надбаннями цієї установи, представити діяльність нашого Проекту та ВНЗ-партнерів учням та вичтелям, запрошеним із усієї області. Крім того, на зустрічі була присутня головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Чурікова Лариса Василівна, яка вже другий рік підтримує та сприяє діяльності нашого Проекту.

    На кожній зустрічі ми мали безмежний інтерес від жителів міста та області до діяльності Проекту, що надзвичайно тішить. Нагадуємо запоріжанам, що  нашим представником у місті Запоріжжі та області є Остапенко Тетяна Миколаїна (тел.+38-096-457-15-27).

    Щиро дякуємо Запоріжжю за теплий прийом.  До нових зустрічей!