Безкоштовне навчання у Краківській Академії!

    Дата публікації: 24 квітня 2019 р.

    Безпрецедентна можливість безкоштовного навчання в Польщі

    Один з найбільших, найкращих та найпопулярніших приватних університетів Польщі, Краківська Академія ім. А.Ф. Моджевського у Кракові, вже другий рік поспіль отримує дофінансування Європейського Союзу на організацію навчального процесу англійською та польською мовою. У цьому році університет проводить набір на наступні напрямки.

    Безкоштовні програми англійською мовою:

    1. управління (Bachelor of Management);
    2. створення кіно- та телепродукції (Bachelor of Film and TV Production Management).

    Безкоштовні програми польською мовою:

    1. управління (спеціальність "управління проектами");
    2. інформатика та економетрія (спеціальність "розробка комп'ютерних ігор та додатків віртуальної реальності");
    3. національна безпека (спеціальність уточнюється).

    Хто може брати участь в проекті? Всі бажаючі, які мають або отримають літом (учні 11 класу української школи) атестат про повну загальну середню освіту та підтвердили рівень володіння англійською мовою (В2) для англомовних програм та рівень володіння польською (В1) для польськомовних програм.

    Підтвердження володіння англійською мовою. Міжнародний сертифікат, який підтверджує володіння англійською на рівні В2. Список сертифікатів, які визнаються Академією Моджевського  можна переглянути тут.

    Якщо я не маю міжнародного сертифікату? Ми все таки рекомендували б отримати такий сертифікат, проте існує альтернативна можливість - здати іспит на підтвердження рівня англійської мови, який буде проводити Університет Моджевського у Києві влітку (перший іспит відбудеться 12 червня 2019 року).

    Як підтвердити рівень володіння польською мовою? Здати внутрішній тест Проекту "Освіта без кордонів". Для отримання детальної інформації стосовно цього - зателефонуйте, будь ласка, до нас.

    Чи навчання повністю безкоштовне? Так, але кандидатам, які будуть прийняті потрібно буде заплатити реєстраційний внесок (за розгляд і обробку документів) та задаток, який повертається студенту після закінчення навчання.  

    Беруть всіх охочих? Ні, кількість місць лімітована на кожен напрямок.

    Ще більше інформації про цей проект можна отримати в одному із наших представництв в Україні або залишивши заявку нижче. І, пам’ятайте, хороша європейська освіта є доступною для всіх!


    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ