Знижка -50% на навчання в Університеті Вінцента Поля у Любліні

    Дата публікації: 8 лютого 2019 р.

    Тримай знижку на навчання в Університеті Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля у Любліні!

    Наш надійний і багаторічний партнер, Університет Вінцента Поля у Любліні, підготував спеціальну пропозицію для кандидатів, які планують вступ на навчання з літнього семестру (від березня 2019 року) і дарує знижку у -50% вартості першого семестру.

    Пропозиція актуальна для кандидатів, що планують навчатись на бакалавраті або магістратурі, незалежно від форми навчання.

    Термін подачі документів – до 25 лютого 2019 року.

    Університет Суспільно-Природничих Наук спеціалізується на підготовці фахівців із косметології, фізіотерапії та туризму. Пропонує, як польськомовне, так і англомовне навчання. Всі студенти мають доступ до спеціально обладнаних косметичних лабораторій, де удосконалюють набуті теоретичні знання студенти косметології. Студенти туризму часто користуються можливостями закордонних практик. Повну навчальну пропозицію університету можна переглянути тут.

    Якщо Ти вже маєш "на руках" атестат про повну загальну середню освіту або диплом бакалавра і хочеш навчатись в Польщі, то ця пропозиція Тебе зацікавить.

    Нижче кнопка "Безкоштовна консультація", яку потрібно натиснути для того, щоб отримати всю необхідну інформацію, яку з радістю нададуть наші менеджери.


    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ