Безкоштовне навчання в Університеті Економіки та Інновацій у м. Люблін

    Дата публікації: 27 березня 2019 р.

    Практично кожного дня ми отримуємо звернення із питаннями про можливості безкоштовного навчання для іноземців у Польщі. З огляду на це, сьогодні ми хотіли б Вам розповісти про унікальний проект, який 100% дофінансований із Європейського Союзу і підготовлений Університетом Економіки та Інновацій в Любліні.

    Безкоштовне дуальне навчання польською мовою у WSEI Люблін

    Дуальна освіта – навчання практичного характеру, яке набирає з кожним роком все більшої популярності в Польщі, поєднує в собі теоретичні знання і професійний досвід. Студент, який бере участь в такому навчанні, проходить курс теоретичних занять в університеті, де набуває необхідних академічних знань, і в той же час отримує практичні навички безпосередньо у роботодавця, якого знаходить університет. Говорячи простими словами, частина занять проходить в університеті, частина у роботодавця. Ця форма здобуття знань, безумовно, підвищує компетентності студента та швидше адаптує його до розуміння майбутньої професії. Студенти проходять навчання у роботодавців від 6 до 9 місяців, протягом 3 років. Навчальна програма включає необхідні обсяги теоретичних знань, отриманих під час лекцій, практикумів, лабораторних у WSEI та професійний досвід роботи в компанії. Кращі студенти мають шанс на подальше працевлаштування.

    Пропозиція безкоштовного навчання університету у 2019 році - це три напрямки навчання на бакалавраті та два на магістратурі

    Напрямки бакалаврату:

    1. Адміністрація (спеціальності: Державне управління та Цифрова адміністрація).
    2. Фінанси та бухгалтерський облік (спеціальність: Бухгалтерський облік та податковий консалтинг).
    3. Інформатика (спеціальності: Програмування і web-технології та Мережева та інформаційна безпека).

    Напрямки магістратури:

    1. Управління (спеціальності: Електронний бізнес та управління підприємством та Управління в державному та приватному секторах).
    2. Інформатика (спеціальності: Кібербезпека та адміністрацій IT-систем та Програмування і аналіз даних).

    Умови вступу

    Прийом заявок для іноземних вступників вже розпочато і триватиме до вичерпання ліміту місць або до 31 серпня 2019 року. Безкоштовне місце отримає той, хто перший подасть документи.

    Для детальнішої інформації заповніть анкету нижче і ми розповімо Вам про всі нюанси отримання безкоштовного місця в польському університеті, адже вже більше 10 років надаємо професійні послуги в області організації вступу українців до польських ВНЗ.


    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ