Частково дофінансоване навчання в Академії Леона Козьмінського у Варшаві

    Дата публікації: 15 березня 2019 р.

    Наші студенти нас часто запитують: чи є в Польщі хороші приватні університети? чи варто вступати у приватні університети Польщі? яка різниця між приватними та державними університетами Польщі?

    Відповідаючи на ці питання, ми завжди згадуємо про Університет Леона Козьмінського у Варшаві, який є найкращим приватним університетом Польщі та одним з найкращих бізнес-університетів Східної Європи.  

    Академія Леона Козьмінського одна із двох бізнес-шкіл Польщі, яка включена в престижний рейтинг Financial Times European Business School. Випускники Козьмінського є найзатребуванішими спеціалістами на ринку праці, згідно тижневика “Wprost”. Варто відзначити і величезну пропозицію дводипломових програм із університетами Європи та Британії (пропонуються в основному на фінансах та управлінні).

    В 2019 році академія пропонує декілька інноваційних магістерських програм, які є частково дофінансованими із фондів Європейського Союзу.

    Управління розвитком підприємства.

    Дворічна магістерська програма польською мовою, яка спрямована на людей, які зараз або в найближчому майбутньому виконуватимуть ключові функції на підприємствах, власників фірм, наслідників існуючих бізнесів. В ході навчання студенти проходитимуть 2-місячне платне стажування у одній із фірм-партнерів університету.

    Вступ відбувається на підставі онлайн-тесту.

    Вартість програми 1025 євро за рік навчання.  

    Big Data Analysis (Аналітика Даних)

    Магістерська спеціальність англійською мовою на фінансах. Програма Козьмінського із фінансів займає 17 місце в світі згідно рейтингу Financial Times - Global Masters in Finance 2018.

    Вступ відбувається на підставі онлайн-тесту.

    Вартість програми 1380 євро за рік навчання.

    Health Economics and Big Data Analytics (Економіка Здоров’я і Аналітика Даних)

    Магістерська спеціальність англійською мовою на економіці. Єдина такого роду програма в Польщі та одна з небагатьох у Європейському Союзі. Навчання проходить у дуальній формі, що означає його практичне спрямування - лекційні заняття проходять у кампусі Академії Леона Козьмінського, а практичні у роботодавців-партнерів університету. Програма навчання передбачає платні практики. Для кращих студентів існує можливість закордонних практик.

    Вступ відбувається на підставі онлайн-тесту.

    Вартість програми 1380 євро за рік навчання.

    Повну пропозицію університету Ви можете переглянути тут.

    Для отримання детальнішої інформації скористайтесь кнопкою зворотнього зв’язку нижче.


    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ