Гданський університет - навчання в рейтинговому закладі!

    Дата публікації: 27 лютого 2019 р.

    Гданський університет - навчання в рейтинговому закладі на просторах Балтики!

    Якщо мрієте навчатись у місті біля моря, то не перемикайтесь. На горизонті, ймовірно, найкрасивіше місто на узбережжі польської Балтики. Тут-то і знаходиться Гданський Державний Університет.

    УНІВЕРСИТЕТ – У ТОП-10 РЕЙТИНГУ THE EMERGING ECONOMIES UNIVERSITY RANKING 2018 ТА НАВІТЬ ПОТРАПИВ ДО СВІТОВОГО РЕЙТИНГУ QS WORLD UNIVERSITY RANKING 2019. ТАКОЖ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАЙМАЄ ДРУГЕ МІСЦЕ У РЕЙТИНГУ РІВНЯ ЗАРПЛАТ СЕРЕД ВИПУСКНИКІВ МАГІСТРАТУРИ.

    Навчання можливе і польською, і англійською. Рекомендуємо звернути увагу на 2 напрямки спеціальностей:

    1. морські спеціальності: від біології, захисту водних просторів до океанографії. Вчені цього університету очолюють знані світові дослідницькі станції та центри. Чимало практичної роботи (досліджень, стажувань, навчальних курсів) сконцентровані на цьому профілі;
    2. понад 6 років в університеті пропонують синологію, або китаєзнавство – мабуть, унікальний напрямок навчання у Північній Польщі. Але й без нього список варіантів у напрямку філології вражаючий! Крім, того українців чекає приємний бонус - Факультет Філології Університету вже не один рік організовує конкурс за результатами якого можна отримати безкоштовне місце. Детальніше тут.

    Повна освітня пропозиція університету - це:

    • 11 факультетів;
    • понад 70 напрямків навчання;
    • понад 200 спеціальностей.

    Як Ви бачите, обирати є з чого   

    Проект "Освіта без кордонів" – це понад 500 університетів-партнерів за кордоном, 15 офіційних представництв по території України і досвід супроводу понад 5000 щасливих студентів та учнів. 

    Ми пропонуємо повний супровід упродовж вступної кампанії (середня та вища освіта).

    Пишіть нам, а також лишайте свої заявки на сайті, наші менеджери оперативно зв'яжуться з Вами і дадуть відповіді на всі питання.


    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ