Краківський економічний університет - вагомий авторитет серед бізнес-спеціалістів

    Дата публікації: 7 березня 2019 р.

    «Управління бізнесом сьогодні – це складний цирковий трюк. Світ вимагає гнучкості без будь-яких надмірностей» – влучно відмітив Вільям Паундстоун.

    Цікаво, що 70% працівників будь-якого бізнесу так чи інакше, оцінюючи задоволеність роботою, неминуче згадують керівника. Лише 1 із 10 топ-менеджерів здатен приносити бізнесу прибутки, що перевищують типовий показник.

    Подекуди сформувалась думка, що це навіть не професія, а посада. Втім, це далеко не так, і компетенції управлінця – не синонім контролю, а набагато більше!

    За знаннями з цього напрямку йдіть до Краківського економічного університету. В університеті функціонує окремий факультет управління, який пропонує широку кваліфікаційну палітру: від суто економічних знань та навичок з аналізу та обліку до побудови управлінських процесів на підприємстві, у проекті, чи бізнес-моделі загалом.

    Випускники університету отримують матрицю знань, яка застосовується до будь-якого бізнесу, що дозволяє бути універсальним гравцем на кар’єрному полі.

    Враховуючи стрімкий розвиток бізнесової сфери у сучасному світі, в університеті подбали про постійне коригування та оновлення навчальних програм. Та навіть розробили окремий навчальний напрямок – інновації у бізнесі.

    Краківський економічний університет має вагомий авторитет серед закладів, що готують бізнес-спеціалістів, та є учасником міжнародних програм, серед яких:

    1. NIBES (Міжнародна асоціація бізнес-шкіл)
    2. EMBS (Європейська асоціація магістерських бізнес-шкіл)
    3. EBC (Європейський бізнес-консорціум).

    Додайте до цього інтенсивну мовну практику з польської та англійської, що примножує професійну вагу та відкриває доступ до роботи у міжнародних компаніях.

    До того ж вільне володіння англійською надає внутрішньої впевненості, кордони, які колись були у голові – просто зникають, і ти готовий до пропозицій з будь-якої країни.

    Хочете підібрати таку чи схожу спеціальність для себе? 

    Пишіть нам, а також лишайте свої заявки на сайті. Наші менеджери оперативно зв'яжуться з вами:)


    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ