Візит до ЧЕРНІВЦІВ!

    Дата публікації: 20 квітня 2013 р.

    Вчора 19 квітня представники ЦО Проекту "Освіта без кордонів" в рамках промо-туру завітали до Чернівців.

    За планом наступним містом, яке приймало нашу делегацію в рамках промо-туру по Україні, було Чернівці. Спочатку відвідали АО Проекту, що знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Стасюка 14а, оф.19. Під час робочої зустрічі із керівником АО в Чернівцях Кириловською Лілією було висвітлено ряд питань, які наразі цікавлять обидві сторони. 

    Далі відбулася зустріч із абітурієнтами Чернівців та області в актовій залі педагогічного коледжу ім. Ю. Федьковича. Слід зауважити, що зустріч проходила під патронатом управління освіти і науки Чернівецької ОДА під керівництвом Бауера Михайла Йозефовича. Спочатку представники мас-медіа взяли інтерв"ю в директора Проекту "Освіта без кордонів" Смолінської Вікторії та в керівника консультаційного відділу Литвинець Наталії.

    В цей час підходили запрошені абітурієнти, батьки та вчителі із міста та області. Виявилось бажаючих почути з перших вуст про умови навчання, проживання, харчування та перебування за кордоном, а саме Польщі, більше, ніж зміг вмістити актовий зал. 

    Відкрила презетацію Богачик Тамара Степанівна (заст. з науково-методичної роботи інституту післядипломної педагогічної освіти), вона передала присутнім привіт від пана Бауера М.Й. та розповіла про мету та результати діяльності нашої організації, представила представників Проекту буковинським абітурієнтам.

    Потім про діяльність, досягнення та особливості Проекту розповіла директор Смолінська Вікторія, а особливості освітньої пропозиції-2013 ВНЗ-партнерів Проекту "Освіта без кордонів" розкрила Литвинець Наталія.

    По закінченню зустрічі бажаючі отримала довідники, де висвітлено основні моменти діяльності Проекту та освітня пропозиція ВНЗ-партнерів на 2013 рік.

    Нагадуємо, що офіційним представником Проекту "Освіта без кордонів" в м. Чернівці та області є Кириловська Лілія: +38 (095) 002 10 52.

    Дякуємо за чудову організацію та теплий прийом!

    До зустрічі!