Незабутня зустріч у ПОЛТАВІ!

    Дата публікації: 18 квітня 2013 р.

    Як і було заплановано заздалегідь, 17 квітня в рамках промо-туру по Україні відбувся візит представників нашого Проекту та ВНЗ-партнерів до Полтави!

    Надзвичайно насиченою була програма нашого перебування у Полтаві. Спершу - робоча зустріч у авторизованому офісі в місті Полтава (вул. Фрунзе,2, оф.418), яка була необхідною та інформативною. Працівники Проекту "Освіта без кордонів" та ВНЗ-партнерів мали унікальну нагоду поспілкуватись один із одним, вияснити поточні робочі моменти, обмінятись пропозиціями тощо.

    Далі нас чекала одна із найкращих шкіл міста Полтава - школа №3. Спочатку нас привітно зустрів директор школи і гостинно запросив до себе в кабінет для ділових переговорів. Далі представники місцевих радіо, телебачення і газет взяли внас інтерв"ю.

    Потім в актовій залі школи відбулася презентація нашого Проекту та освітньої пропозиції ВНЗ-партнерів для учнів Полтави та області і їх батьків.

    Такої тиші та зацікавленості в очах під час презентації ми ще не зустрічали до цього в жодній аудиторії.

    Нагадуємо, що керівником АО Проекту "Освіта без кордоніа" в Полтаві та області є Катаєва Олена Степанівна: +38(067)95-15-219, вул. Фрунзе,2, офіс 418. 

     Цікавою та незубутньою назвали учасники делегації зустріч у Полтаві. Ми неодмінно приїдемо ще. До зустрічі!