Візит в рамках промо-туру до БОРИСПОЛЯ!

    Дата публікації: 19 квітня 2013 р.

    18 квітня представники Проекту "Освіта без кордонів", Вищої Школи Інформатики (м. Лодзь) та Університету Економіки (м. Бидгощ) завітали до найкращої школи міста Бориспіль!

    Завітавши до цього закладу, ми знову переконалися настільки потрібна жителям України інформація, яку ми приносимо. Учні старших класів та вчителі затамувавши подих слухали про реальні можливості навчання, стажування у ВНЗ-партнерах. Про освітні ознайомчі візити чи літні мовні школи, які проводяться на базі наших чудових ВНЗ в Польщі.

    Надзвичайно велике враження на учнів справила презентація Павла Юзвяка із Вищої Школи Інформатики (м.Лодзь) та інформація, про місто Лодзь, про те, що усі випускники цього закладу ще до завершення навчання мають пропозиції від роботодавців про працевлаштування, а також представив роботу одного із випускників цього ВНЗ, який зараз має контракт із Голівудом.

    Але розповідь директора інституту здоров"я, фічиної культури та спорту, що є структурою Університету Економіки (м.Бидгощ) Олександра Скалія, який свою закоханість Університетом Економіки зумів передати усім присутнім мала чарівний ефект. Він розповів, які можливості мають студенти під час навчання, які чудові міжнародні обмінні програми діють у ВНЗ, як українці це вдало використовуюють та ще багато іншого.

    Дуже тепло приймала нас і адміністрація навчавчального закладу, директор якої чудово розуміє які перспекти відкриваються перед українцями ік в Україні,  так і в  країнах ЄС після закінчення ВНЗ в Польщі.

    Нагадуємо, що нашим представником в Києві та області є Становська Тетяна: +38(050)78 33 606.