Розпочинаємо набір на магістратуру за інженерськими напрямками навчання

  • Реєстрація завершена!
  • Термін проведення: 04.11.2019 - 31.12.2019
Дата публікації: 6 листопада 2019 р.

Друзі, якщо Ви хочете отримати магістратуру за інженерськими напрямками навчання (архітектура, будівництво, механіка та будова машин, автоматизація та робототехніка, механіка, енергетика, інформатика та багато інших), то Вам варто знати, що основний набір у польські університети проходить саме зараз з початком навчання в лютому/березні 2020 року. Тривалість такого навчання - 1,5 роки.

Хто проводить набір?

Це державні політехнічні університети, такі як Люблінська Політехніка, Вроцлавська Політехніка, Варшавська Політехніка, Лодзька Політехніка, Краківська Політехніка, Гірничо-Металургійна Академія у Кракові та інші. Зимовий набір на магістратуру також проводять і університети морського спрямування - Морський Університет у Гдині та Морська Академія у Щецині.

Повний список університетів Ви можете переглянути тут: https://proekt-obk.com/universities?accreditation=magistatura, додавши у фільтрах напрямок навчання, що Вас цікавить.

Що потрібно для вступу?

Диплом бакалавра українського університету за тим напрямком навчання на який Ви хочете вступити у Польщу. Наприклад, якщо Ви хочете вступити на будівництво у Вас повинен бути диплом українського ВНЗ із будівництва. Є, звичайно, і виключення, але тоді можлива академічна різниця, яку потрібно буде зарахувати.

Сертифікат про знання польської мови (рівень В1-В2). Деякі університети додатково перевіряють рівень мови вступників.  

Якщо Ви бажаєте вчитись англійською мовою, то обов'язкова наявність міжнародного сертифікату про знання англійської мови на рівні В2.

Коли потрібно подати документи?

Це індивідуально і кожен університет має свої вступні терміни. У більшості випадків - до кінця грудня 2019 року.

Що робимо ми?

Надаємо повний спектр послуг пов'язаних із вступом до університету Польщі - це підбір програми, підбір університету, повний документальний та юридичний супровід кандидата, бронювання гуртожитку, допомога із візою.

А якщо я зараз хочу вступити на бакалаврат і не на інженерські напрямки навчання?

Така можливість є. Ми маємо в партнерах декілька університетів, які проводять зимові набори на програми бакалаврату, наприклад, Університет Економіки у Бидгощі. Все, що від Вас потрібно, це наявність свідоцтва про закінчену повну загальну середню освіту. 

Якщо у Вас залишились питання або Вам потрібна консультація по підбору програми чи університету, тисніть на кнопку знизу.


ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ