Профорієнтація - знайди професію своєї мрії

    Дата публікації: 12 грудня 2018 р.

    Обираєте спеціальність для вступу дитини, а на язику так і крутиться донька подруги, син колеги і поверхневі поради, а то й куди гірше – на душі дивний страх схибити?;)

    Спокійно, це норма і не ваша особливість. Сміливо відправляємо у відставку сина і доньку усіх знайомих і беремо за орієнтир лише те єдине, що має значення.

    Це здібності та інтереси вашої дитини. За багато років роботи і вибудовування партнерських стосунків і з батьками і дітьми, ми чітко розуміємо, що все починається не із подачі документів, а з профорієнтації.


    Саме вибір спеціальності, профорієнтація дозволяє знайти спільне між вподобаннями дитини, її здібностями та запитом ринку праці


    Якщо ви не відчуваєте те єдине, що мотивує і надихає вашу дитину, або інтересів і талантів надто багато, проект ОБК може вам допомогти!

    У своїй роботі ми використовуємо для профорієнтації тест європейського рівня, розроблений у Італії компанією Giunti спільно з університетом у Падуї.

    Цей онлайн-тест складається із 5 блоків. Ви проходите його і отримуєте результат. Одразу після цього ми можемо за запитом допомогти вам його розшифрувати.

    Щоб пройти такий текст, треба тільки зареєструватися за посилання. Проходження тесту відбувається на платній основі. Спробуємо? Тоді реєструйтесь.

    ЗАЯВКА НА ПРОФОРІЄНТАЦІЮ