HR менеджер - директор зі щастя

    Дата публікації: 11 грудня 2018 р.

    Щасливі люди – продуктивні люди, що здатні генерувати ідеї і рішення. Все більше бізнесів фокусуються на розвитку персоналу і умов, у яких людина почуватиметься затребуваною, реалізованою, щасливою! Десь у цій точці завжди перетинаються цінності людини і амбіції бізнесу:)

    Сучасний HR-менеджер схожий на креативну агенцію, завдання якої створити цілий внутрішній світ компанії: від пошуку співробітників до розробки корпоративної культури, яка визначить місце компанії у суспільстві.


    Спеціалістів HR часто називають «директорами зі щастя»

    Тому не дивно, що попит на них стабільно високий. Це професія, що розвиває навички керівника, дає знання з психології та комунікації, покращує аналітичні здібності та інше.

    Приємний бонус – це ще й можливість подорожувати, адже пошук талантів, особливо для міжнародних компаній давно вже не обмежується однією країною.

    Саме тому рекомендуємо познайомитися з Краківським економічним університетом, у якому діє факультет управління та окремий навчальний напрямок – управління персоналом.

    Краківський економічний університет (UEK)– це державний ВНЗ, один з найбільших закладів Польщі.

    Навчальна база (а це і рівень викладачів, і матеріально-технічні можливості) дає право назива ти університет справжнім науковим центром.

    Окрім програми ВНЗ студенти отримують знання завдяки міжнародній співпраці університету, який є учасником таких престижних організацій, як: EUA (Асоціація університетів Європи), NIBES (Міжнародна асоціація бізнес-шкіл), UNECC (Мережа університетів європейських культурних столиць), EMBS (Європейська асоціація магістерських бізнес-шкіл) тощо.

    Локація універу – вигідна та зручна. Він розташований у центрі міста, що означає сусідство з центральними залізничним та автобусним вокзалами, торговельними мережами та загалом можливістю бути в буквальному сенсі у центрі міських подій.


    HR-менеджери навчаються на напрямкому "Управління". Найкращі пропозиції наших ВНЗ-партнерів з цього напрямку можна побачити тут.

    Якщо є ще питання, звертайтеся до нас за безкоштовною консультацією.

    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ