Відзнака MWSLiT

    Дата публікації: 4 грудня 2013 р.

    Приємною несподіванкою для нашого Проекту "Освіта без кордонів" стала відзнака-подяка за плідну співпрацю від Міжнародної Вищої Школа Транспорту та Логістики (м. Вроцлав, РП).

    Дякуюємо MWSLiT за таку відзнаку і висловлюємо надію на плідну співпрацю в майбутньому!

    Нагадуємо, що Міжнародна Вища Школа Транспорту та Логістики (MWSLiT) є місцем для навчання менеджерів, що готуються до управління сучасними процесами логістики, які готові працювати в швидкозмінних умовах інтегрованої Європи. MWSLiT вбачає виконання своєї місії у відповідному виборі навчальних програм, наборі досвідчених викладачів і широкому співробітництві з іншими суб'єктами господарювання. Завдяки співпраці зі стратегічним партнером - Групою ESIDEC - ВНЗ пропонує програми навчання для отримання знань і навичок у галузі логістики, транспортних і експедиторських послуг на європейському рівні.

    Варто зазначити, що цей MWSLiT активно проводить олімпіади для майбутніх абітурієнтів. Переможцем цьогорічної олімпіади з логістики, яка проходила з лютого по травень став Євген Дмитренко із Полтави. Цей хлопець наповну скористався своїм шансом: прийняв участи у олімпіаді і переміг! Крім року безкоштовного навчання у ВНЗ він отримав і 50% знижку на послуги нашого Проекту!

    Анонсуємо, що на 2014 рік заплановано ІІІ  олімпіаду із ЛОГІСТИКИ і І олімпіаду із БУДІВНИЦТВА, Слідкуйте за новинами на нашому сайті. 

    Удачі!