Візит на ПОЛТАВЩИНУ

    Дата публікації: 22 листопада 2013 р.

    Сьогодні 22 листопада, як завжди, на високому рівні доброзичливості та гостинності нас зустрічала Полтава!

    Спочатку, за традицією, делегація відвідала офіс Проекту "Освіта без кордонів" у Полтаві, що знаходиться за адресою: вул. Фрунзе 2, оф.418. Де нас гостинно зустріла директор Проекту ОБК в Полтаві та області - Катаєва Альона. Після обговорення поточних питань та запашної філіжанки кави усі відправились на презентацію, яка вже теж традиційно проходила у актовій залі ЗОШ №3 м. Полтави під патронатом міського управління освіти.

    Такої кількості охочих почути про навчання за кордоном, яке пропонує Проект ОБК у будь-якому із ВНЗ-партнерів, ми навіть вже й не пригадаємо, коли бачили. Отож, про досвід навчання у ВНЗ Польщі студентів із Полтави, про умови навчання, проживання, харчування, про проведення дозвілля, про практики за кордоном РП і ще про багато чого розповідали своїм землякам Денис Мірошников (студент WSSP, м.Люблін) та Олена Шибалова (випускниця WSG, м. Бидгощ).

    Крім того, надвичайною і незабутньою виявилася презентація Анастасії Цими, яка із великим захопленням розповідала про MWSLiT (м.Вроцлав). Нагадала також пані Анастасія, що MWSLiT в лютому 2014 року спільно із Проектом ОБК, буде проводити вже ІІІ олімпіаду із логістики. Переможцем минулої ІІ олімпіади став полтавчанин Євген Дмитренко, за що отримав можливість бешкоштовно начатися перший рік у цьому ВНЗ.

    Також цікаво і по-новому розповів про діяльність нашого Проекту "Освіта без кордонів" Макс Коротчук

    Місцеві газети та кілька каналів телебачення теж не лишили наш візит без уваги:

    Дякуємо міському управлінню освіти на чолі із Дороховою Наталією Григорівною, директору ЗОШ №3 Романову Євгенію Лаврентійовичу за чудову організацію події.

    Найщиріший привіт, Полтава!

    До швидкої зустрічі ;)