Візит у рамках промо-туру до ЛУГАНСЬКУ

Дата публікації: 20 листопада 2013 р.

Сьогодні 20 листопада нас приймав Луганськ.

За підтримки міського управління освіти було запрошено найкращих випускників Луганська на презентацію нашого Проекту "Освіта без кордонів" та зустрічі із представниками двох ВНЗ-партнерів із Вроцлава та Любліна!

Здавалось, що актовий зал не вмістить такої кількості бажаючих послухати про реальні можливості навчання у ВНЗ однійєї із країн ЄС - Польщі. Запрошені сиділи, стояли між рядами та заповнювали вхід до актової зали.

Луганчани проявили неабиякий інтерес до інформації, яку почули від представників Проекту "Освіта без кордонів", від Анастасії Цими -представника MWSLiT (м. Вроцлав) та Дениса Мірошникова - студента WSSP (м. Люблін). По закінченню презентацій присутні мали можливість задати питання гостям та отримати на них вичерпні відповіді із "перших вуст".

Місцеві мас-медіа теж не лишили цю подію без уваги: Телеканал ІРТА

Делегацію дуже тепло приймали в одній із найкращих шкіл міста. Висловлюємо подяку начальнику міського управління освіти Кіяшко Валентині Григорівні та директору СШ№17 м. Луганськ Благушину Вадиму Борисовичу за чудову організацю та підготовку до прийому учасників нашого промо-туру.

Нагадуємо, що нашим представником у м.Луганськ та області є Діна Анатоліївна Уайлд - керіник репетирського центру "Діагональ". Наше представництво знаходиться за адресою: 91480, м. ЛУГАНСЬК, вул. Луначарського 122, оф. 202, тел.:+38(066) 844 50 80.

Дякуємо за чудовий прийом. До зустрічі!