Безкоштовне навчання в Університеті Марії Кюрі-Склодовської

    Дата публікації: 12 квітня 2019 р.

    Конкурс талантів Університету Марії Кюрі-Склодовської - це унікальна можливість безкоштовно навчатися в найкращому та найбільшому університеті Східної Польщі. Цьогоріч, з 15 квітня 2019 року, стартує друга хвиля цієї програми, яка була успішно апробована та запущена минулого року. Також, ми надзвичайно тішимося з того, що ми стали маленькою частинкою цього процесу, оскільки один з наших минулорічних студентів отримав безкоштовне місце і зараз успішно штурмує освітні горизонти цього, безсумнівно, топового університету.

    Взяти участь у конкурсі може кожен бажаючий, який має виняткові досягнення (грамоти, дипломи, медалі або інші відзнаки) в соціальній, культурній, спортивній, художній, суспільній або політичній сфері життя. Також потрібно мати високі оцінки в атестаті та на дуже хорошому рівні володіти польською мовою.

    Програма недоступна для осіб, які мають Карту Поляка або мають інші правові підстави для вступу, як громадяни Польщі.

    Для безкоштовного навчання відкриті, як напрямки бакалаврату, так і магістратури, проте не всі, які пропонуються для студентів платної форми. Кількість місць на безкоштовне навчання є обмеженою. З повною освітньою пропозицією університету Ви можете ознайомитись тут.

    Терміни вступу. У випадку програм бакалаврату до 26.05.2019 р., у випадку магістратури - до 14.07.2019 р.

    Для отримання деталей, просимо зв’язатись з нашим call-центром або залишити заявку нижче.


    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ