Executive MBA в Університеті Економіки в м. Бидґощ

    Дата публікації: 13 травня 2015 р.

    Від імені Університету Економіки в Бидґощі, Польща, хочемо повідомити Вас про запуск нової програми MBA - Executive Master of Business Administration. Ця 2-річна ініціатива впроваджується спільно з Maastricht School of Management (MSM), провідною бізнес-школою з Нідерландів та світовим лідером в області бізнес-освіти, яка присутня в 15 країнах світу.

    У Польщі існує лише декілька програм MBA, де навчання ведеться англійською мовою, і наша одна із них!

    Програма Executive MBA створена спеціально для молодих фахівців, які хочуть удосконалити свої менеджерські та лідерські якості , щоб краще себе позиціонувати в компанії та адаптуватися до мінливих умов бізнес-середовища. Студенти можуть обирати одну з п’яти спеціальностей: Accounting and Finance, Corporate Strategy and Economic Policy, Management Information Systems, International Business, і Hotel and Tourism Management.

    Спираючись на 60-річний досвід MSM у сфері управління та розвитку бізнесу, програма пропонує ретельно відібрані навчальні програми у поєднанні з практичним підходом, зокрема в подачі проблемних ситуацій у вигляд кейс-методу. Викладацький колектив складається з професіоналів з міжнародним походженням та наявним практичним досвідом. 

    Навчальний план передбачає чотири 10-денні навчальні семінари в рік, забезпечуючи тим самим інтенсивність навчання. Навчання проходить в стінах Університету Економіки в Бидґощі та здійснюється повністю англійською мовою. 

    Випускник  програми MBA Maastricht School of Management та University of Economy  отримує ступінь магістра з бізнес-адміністрування та диплом MSM, акредитований The Association of MBAs (AMBA), The International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), and The Accreditation Council for Business Schools & Programs (ACBSP).

    Зараз проводиться набір, а навчання розпочнеться з жовтня 2015 року.

    Детальніше на фото: