ТОП 5 спеціальностей у сфері екології

    Дата публікації: 13 грудня 2018 р.

    Екологічна свідомість і стиль життя, що підкреслює бережне ставлення до світу – не тільки модно. З точки зору здобуття кваліфікації, це ще й класний варіант здобуття освіти 😃


    Питання екології та збереження природи виходить на перший план, втім, потребує кросдисциплінарних компетенцій.


    🌳🌿🌲Наша підбірка «зелених» спеціалізацій для тих, хто бачить себе у цій сфері: 


    🌱Рослинна медицина. Тут немає оперційних чи оглядових, однак студенти стають справжніми "лікарями",які захищають рослинний світ від збудників хвороб та шкідників. Навчальна програма з фокусом на біологію та екологію. Спеціалісти з рослинної медицини затребувані, перш за все, як експерти фітосанітарних служб, великих аграрних підприємств, де виконують надважливі задачі захисту продукції. Відповідна навчальна програма діє у Вроцлавському природничому університеті.


    🌻Біотехнологія. «Технарі» відчують себе, як риба в воді, у навчанні за спеціальністю біотехнології, наприклад, на факультеті біології та охорони навколишнього середовища Лодзького університету. Тут розкладають по поличках всі біологічні процеси аж до клітинного рівня, а потім знаходять методи, як використати їх на користь природи та людини. Випускники працюють у міжнародних дослідних центрах та виробництвах, які виділяють сотні мільйонів доларів у розробку нових технологій.


    🌹Ландшафтний дизайн. Професія, що надзвичайним чином поєднує мистецтво, ботаніку та екологію, відтак підійде творчим особистостям. Якщо ваш вступник проявляє творчі здібності та не байдужий до світу рослин, – цей напрям дасть змогу реалізувати себе на 100%. На факультеті садівництва, біотехнології та ландшафтного дизайну Варшавського університету сільського господарства вже чекають на творців сучасних Версаля чи Гайд-парку.


    🌾Зелені технології. Це й про створення еко-будинків з повністю автономним живленням енергією сонця чи води, й про реалізацію проекту з заміни атомних електростанцій на більш дружні джерела. Інженери зелених технологій беруть участь у модернізації виробництв для відповідності міжнародним стандартам з захисту навколишнього сереждовища. Знайти необхідну навчальну програму можна у Гданській політехніці.


    🍀Управління природним середовищем. Професія із царини менеджменту та дипломатії. Випускники працюють в урядових установах з питань екології та природних ресурсів найвищого рівня. Потрібна навчальна програма діє у Вроцлавському університеті.


    Вже обрали і плануєте вступну кампанію? Пишіть нам. Кваліфікований супровід чекає на вас за замовчуванням:)

    БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ