Розширення пропозиції!

    Дата публікації: 11 лютого 2014 р.

    Пропонуємо до вашої уваги нового партнера: Економічний факультет при Університеті Гданському (Wydział Ekonomiczny / Uniwersytet Gdański).

    Від сьогодні Проект "Освіта без кордонів" пропопонує Університет Гданський, в якому ми представляємо Економічний факультет.

    Економічний Факультет – це окремий інститут Гданського Університету, який наділений правом повної автономії, є акредитований, і може присвоювати випускникам кваліфікацію бакалавра, магістра, доктора наук і доктора габілітованого (другий вищий науковий ступінь).

    Кандидати, які бажають отримати вищу освіту, можуть отримати поглиблені та ґрунтовні знання навчаючись за напрямками:

    • Економіка
    • Міжнародні економічні відносини.

    З другого року навчання студенти обирають спеціальність на вибраному напрямку навчання, що робить випускників ще більше затребуваними на ринку праці.

    Про високу якість освіти Економічного Факультету Гданського Університету свідчить отримана акредитація Національної акредитаційної комісії у 2005 і 2011 роках та 1 місце в регіоні за рейтингом роботодавців (рейтинг "Rzeczpospolitej" i "Perspektyw").

    Знання та навики, отримані під час навчання дозволяют ь влучно формулювати проблеми досліджень, вирішувати економічні питання, приймати ефективні рішення, покращувати розуміння економічних процесів у Польщі та світі. Навчальний заклад забезпечує високу якість та рівень підготовки для подальшої діяльності на національному та міжнародному ринках в умовах жорсткої конкуренції.

    На факультеті загалом навчаються 4 500 студентів. З них 2 130 студентів денної форми навчання, 1 850 – заочної,  396 студентів післядипломного навчання (польська і англійська мови  викладання), та 150 кандидатів навчаються на докторантурі з економіки (польська і англійська мови  викладання).

    Перевагами навчання на Факультеті Економіки є:

    1. Великий обсяг занять на іноземних мовах викладання за спеціальністю "International Bussines".
    2. Студенти мають можливість брати участь в міжнародній програмі навчального обміну студентів ERASMUS – були підписані двосторонні угоди між 70 ВНЗ.
    3. Студенти можуть користуватись великим книжковим фондом Головної Бібліотеки в корпусі Університету а також Економічною бібліотекою, розташованою поруч з корпусом Факультету Економіки.

    Навчальна пропозиція була створена спільно з інституціями та підприємствами три-міста (Гданськ, Гдиня, Сопот).

    Факультет Економіки був одним з учасників дослідження Barometer Graduate Trendence 2010. "Європейський студентський барометр" є найбільшим соціологічним дослідженням з тематики освіти, кар’єри та працевлаштування в Європі. В ньому брали участь понад 850 організацій з 24 країн, були опитані приблизно 220 000 студентів. Студентам було запропоновано визначити свої вподобання і очікування в їх майбутній кар'єрі, оцінити задоволення навчанням в університеті, свою освіту та переваги в очах майбутніх роботодавців.