Відтепер ми маємо супер пропозицію по дизайну!

    Дата публікації: 2 лютого 2014 р.

    Як вже повідомлялось раніше, Проект "Освіта без кордонів" з січня 2014 року пропонує нового ВНЗ-партнера  - Університет Суспільної Психології (SWPS), одним із складових якого є Міжнародний Університет Дизайну – «School of Form».

    Отже, Міжнародний Університет Дизайну – «School of Form» входить до Університету Суспільної Психології (SWPS) - сучасного навчального центру. ВНЗ відомий серед іншого організацією циклічних наукових, науково-популярних, а також культурних подій, багаторазово приймав в себе знаменитих вчених, відомих художників та медіа-персон.

    School of Form - Міжнародний університет дизайну, який почав перший набір студентів з жовтня 2011 року. Університет розташований в м. Познань (Польща). Денна форма навчання триває 4 роки, після закінчення випускники отримують ступінь Бакалавра Університету Суспільної Психології за напрямком «Дизайн».

    Університет вирізняється:

    • Найкращим навчальним планом в Польщі за даними Міністерства Науки та Освіти Польщі,
    • Найкращим викладацьким складом,
    • Сучасними, добре обладнаними майстернями та лабораторіями,
    • Співпрацею з польськими та міжнародними компаніями.

    Унікальна авторська програма навчання, яка поєднує в собі елементи дизайнерської та гуманітарної освіти була розроблена колективом експертів під керівництвом Лідевіі Еделькорт, стратегічного директора і наставника School of Form.
    School of Form розрахований на тих, кому не вистачає традиційних методів навчання на творчих напрямках. Навчальний заклад підходить тим, хто знає, що дизайн змінює якість життя, що він важливий і корисний для суспільства, а також тим, хто розуміє і хоче свідомо застосовувати ідею збалансованого розвитку.

    School of Form готує проектувальників майбутнього – креативних, всебічно освічених, вразливих як в художньому, так і в суспільному відношенні, адже поєднання дизайнерської освіти з гуманітарною відповідає завданням сучасності. Проектувальник майбутнього повинен розуміти суспільні процеси, бути в курсі наукових відкриттів, знати нові технології. Університет спонукає студентів до сміливих пошуків, до створення нових ідей і стратегій, до творчого мислення. Першочергове завдання School of Form - сприяння всебічному розвитку особистості, креативності та навичок концептуального мислення. Наші студенти будуть готові працювати в різних сферах дизайну.

    Студенти навчаються під керівництвом кваліфікованих педагогів і користуються визнанням вітчизняних і зарубіжних дизайнерів-практиків. Також студентам доступні гарно обладнані фотографічні, кінознімальні та поліграфічні лабораторії, новітні комп'ютерні технології та програмне забезпечення, а також столярна, слюсарна, керамічна і швейна майстерні. Завдяки співпраці з відомими фірмами Вуз надає можливість стажування та проходження практик відповідно до обраної спеціалізації.

    Детальніше: ВНЗ-партнери