Science and Technology – навчання для найкращих!

    Дата публікації: 5 березня 2014 р.

    У 2014-2015 навчальному році Університет ім. Марії Кюрі-Склодовської відкриває бакалаврат з природничо-технічного напрямку Science and Technology, навчання на якому вестиметься англійською мовою.

    Навчання з напрямку Science and Technology проводитимуться на факультеті Математики, Фізики та Інформатики спільно з факультетом Хімії та факультетом Біології та Біотехнології. Впродовж трьох років навчання студенти отримають ґрунтовні знання з біологічних, хімічних, фізичних, інформатичних, математичних та технологічних наук, котрі будуть доброю основою для подальшого розвитку.

    До професорсько-викладацького складу входитимуть відомі науковці міжнародного рівня. ВНЗ планує також запрошувати з лекціями провідних експертів і науковців з інших інститутів, а також професорів з польських та закордонних вузів.

    Заняття в рамках блоку предметів на вибір дозволять студентам краще самореалізуватись відповідно до своїх уподобань. Цей блок пропонує заняття по спеціальності з біології і суміжних дисциплін, хімії та охорони середовища, нанотехнології, фізики та астрофізики, а також математики. Вибір конкретних занять з цього блоку вирішуватиметься більшістю студентів. Заняття, на участь у яких запишеться менше бажаючих, ніж мінімально потрібна кількість, не будуть проводитись.

    Мрієш отримати диплом відомого вузу в Західній Європі чи Америці? Ми допоможемо тобі в цьому. Наша програма навчання повністю відповідає такого роду програмам в провідних західних вузах. Науково-кваліфікаційний рівень бакалавра (Bachelor of Science), котрий отримаєш після закінчення Science and Technology, відкриє тобі двері для подальшого навчання на магістратурі (graduate studies) обраного тобою вузу.

    Вступайте на навчання за напрямком Science and Technology в UMCS і Ви переконаєтесь, що Study in Lublin is cool!

    Форма навчання: трьохрічне стаціонарне навчання.

    Сфера навчання: точні науки (60%), природничі (30%) i технічні(10%).

    Освітньо-кваліфікаційний рівень: Бакалавр (Bachelor of Science).

    Дипломні роботи можна буде писати з наступних cпеціальностей: хімія, фізика, біохімія з біофізикою, нанотехнології, охорона середовища.