УВАГА! Розпочався набір на серпневу мовну школу в БИДГОЩІ!

    Дата публікації: 1 червня 2015 р.

    Літня школа польської мови і культури від Університету Економіки м. Бидгощ у співпраці з Проектом «Освіта без кордонів».

    Університет Економіки в Бидгощі – це найбільший комерційний університет в північній Польщі. Завдяки престижним напрямкам навчання і висококваліфікованим кадрам престиж університету постійно зростає, як в самій Польщі, так і за її межами.

    Дякуючи постійній міжнародній співпраці та кооперації кількість іноземних студентів постійно зростає. В 2014/2015 до ВНЗ вступило понад 500 осіб із–за кордону.

    Університет Економіки в Бидгощі проводить курси польської мови для іноземців з 2006 року. Школа Культури та Польської Мови університету дбає про те, щоб Ви швидко, ефективно і на високому рівні оволоділи всіма мовними навичками: читанням, письмом, мовлення і аудіювання.

    Мета курсу полягає в тому, щоб розвинути в студентах навики вільного користування польською мовою; опанувати основи польської мови – лексика, граматика, вимова, навики використання мови в конкретних практичних ситуаціях.

    Основний упор робиться на комунікативність, а також граматичний блок. Для цього під час занять часто використовуються слухові вправи, бесіди, а також додаткові вправи на знання граматики.

    Заняття проводяться досвідченими та сертифікованими лекторами, які мають дипломи про закінчення післядипломного навчання польської мови, як іноземної.

    Термін проведення: 14 днів (з 17.08.2015 – 30.08.15), м. Бидгощ, Республіка Польща.

    Кількість годин: 100 (10 днів по 10 годин) дидактичних годин польської мови.

    Вартість: 250* євро + 1800 польських злотих.

    * - для клієнтів Проекту «Освіта без кордонів» вартість проекту становить 200 євро + 1800 польських злотих.

    У вартість входить:

    • 100 годин польської мови.
    • Повноцінне триразове харчування протягом 14 днів та кавові перерви під час занять.
    • Культурна програма на вихідних.
    • Проїзд комфортабельним автобусом за маршрутом Рівне-Бидгощ-Рівне.
    • Проживання у студентському гуртожитку з блочною системою.
    • Картка мобільного оператора Польщі.
    • Медичне страхування.
    • Візова підтримка (без врахування візового та консульського збору).
    • Присутність куратора групи протягом всієї програми мовної школи.

    У вартість участі не входить: візовий та консульський збори, виготовлення довіреності від батьків на опікуна, проїзд до м. Рівного та з м. Рівного.

    Університет гарантує: досвідчені і висококваліфіковані кадри та найвища якість курсів, дякуючи професійно підібраній програмі, що відповідає реальним мовним потребам.

    ВАЖЛИВО: Наші мовні курси мають практичний підхід до навчання, ціллю якого є ефективна комунікація і використання польської мови.

    Програма курсу: Заняття проводяться з понеділка по п'ятницю. Курс складається з трьох блоків: мовний блок, блок «Знання про Польщу» і блок «Мова і культура Польщі в практиці». Крім того, студенти на кожному етапі навчання можуть отримати індивідуальні консультації викладача.
    Додатково студенти матимуть змогу скористатись з онлайн-курсу на платформі ONTE (курс був підготовлений викладачами Школи Польської Мови та Культури Університету Економіки).

    Поденна характеристика мовної школи у Бидгощі (17.08-30.08.2015)